Σε μια διήμερη γιορτή στο οινοποιείο του στην αρχαία Μαντινεία προσκάλεσε το Κτήμα Σπυροπούλου δημοσιογράφους-λάτρεις του κρασιού με αφορμή την ολοκλήρωση του φετινού τρύγου.
Οι εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή γιορτή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία, γεμάτη γεύσεις και αρώματα, και να γίνουν γνήσιοι συμμέτοχοι της όλης διαδικασίας του τρύγου.
Εκτός από τις χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κρασί, και ειδικότερα αυτό που προέρχεται από τη βιολογική καλλιέργεια των αμπελώνων και αποτελεί την κύρια ειδικότητα του οινοποιείου, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, να τρυγήσουν, να λάβουν μέρος στην επιλογή των σταφυλιών πριν από την είσοδό τους στο εκραγιστήριο και να δοκιμάσουν από το φρέσκο φετινό κρασί κατά τη ζύμωσή του.
Οι δημοσιογράφοι που παραβρέθηκαν ξεναγήθηκαν επίσης στο οινοποιείο του Κτήματος Σπυροπούλου, έναν επιβλητικό πέτρινο πύργο, χαρακτηριστικό δείγμα της αρκαδικής αρχιτεκτονικής παράδοσης, που παντρεύει αρμονικά το παλιό με το καινούργιο, όπως ακριβώς το κρασί είναι το πάντρεμα της παράδοσης με την τεχνολογία.
Το τέλος της ξεχωριστής αυτής γιορτής άφησε όλους, καλεσμένους και οικοδεσπότες, πλουσιότερους σε γνώσεις, γευστικές και αρωματικές εμπειρίες και πάνω απ' όλα, σε αναμνήσεις από την ιεροτελεστία του κρασιού και την αρκαδική φιλοξενία.