18/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΑΤΖΕΝΤΑ

      Pin It

Ομοσπονδίες ΜΜΕ εναντίον των 32 βουλευτών της Ν.Δ.

 

«Η ακρότητα, για κάθε εκπρόσωπο δημοκρατικού Κοινοβουλίου, όπως των 32 βουλευτών της Ν.Δ., για βίαιη εκκένωση του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής από τους εργαζομένους της ΕΡΤ, είναι αναντίστοιχη με τη μέχρι τώρα στάση τους, όταν από την 11η Ιουνίου αντικοινοβουλευτικά, αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά η κυβέρνηση επέβαλε με το «μαύρο» τον ξαφνικό θάνατο στην ΕΡΤ…». Με αυτόν τον τρόπο απάντησαν χθες με κοινή ανακοίνωση ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΠΤΥΜ. Κάνουν αναφορά σε όσα συνέβησαν και οι 32 βουλευτές της Ν.Δ. «σίγησαν» και τονίζουν ότι στην ερώτησή τους αποφεύγουν να ενημερωθούν «από τον κ. Π. Καψή, γιατί δεν έχει συσταθεί ακόμα η ΔΤ ως νομικό πρόσωπο, γιατί δεν έχει ΑΦΜ, κανονισμό προσωπικού και κανονισμό λειτουργίας, γιατί προσπαθεί συνεχώς να διασπάσει τους εργαζομένους».

 

Διαμαρτυρία από το ΑΠΕ

 

Οι εργαζόμενοι στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εξέδωσαν χθες ψήφισμα με το οποίο εκφράζουν την «έντονη διαμαρτυρία μας για την απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρέσει τους συναδέλφους μας -μέλη της ΕΠΗΕΑ και της ΕΠΗΕΘ- από την εφαρμογή των διατάξεων της κοινής υπουργικής απόφασης που αφορά τις αμοιβές των εργαζομένων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης». Κάνουν λόγο για άδικη και εσφαλμένη ερμηνεία της ΚΥΑ και τονίζουν ότι από την υπογραφή της και μέχρι σήμερα είχε εδραιωθεί η πεποίθηση ότι αφορά όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Γι' αυτό και ζητούν από τις Ενώσεις του κλάδου να συντονίσουν τη δράση τους, «επιλέγοντας τους τρόπους που θεωρούν κατάλληλους, ώστε να αρθεί η αδικία που γίνεται σε βάρος των συναδέλφων μας της ΕΠΗΕΑ και που τελικά μας αφορά όλους».

 

«Στην υγειά μας» με Λάκη

 

Τον Λάκη Λαζόπουλο, που ετοιμάζει «Διά ταύτα» και «Τσαντίρι», φιλοξενεί αύριο (21.00) ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ALPHA. Δίπλα του θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του, όπως οι: Κώστας Βουτσάς, Χρύσα Ρώπα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Χριστόπουλος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Φαίη Ξυλά, Μαρία Γεωργιάδου, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάσος Παλατζίδης, καθώς και νέοι ηθοποιοί και μουσικοί από τη θεατρική παράσταση «Sorry… I’m Greek!» που θα παίζεται στο θέατρο «Βρετάνια». Τη δική του πινελιά θα βάλει και ο Αθως Δανέλλης με το θέατρο σκιών του.

 

Το cineσθημα της Nova

 

Στα 15 ευρώ τον μήνα κατεβάζει το πακέτο με τα κινηματογραφικά της κανάλια η Nova για τους συνδρομητές της υπηρεσίας της Nova 3Play οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα τέσσερα Novacinema. Κάτι που σημαίνει ότι όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο πακέτο θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε 300 ταινίες πρώτης προβολής κάθε χρόνο, ανάμεσα στις οποίες οσκαρικές πρεμιέρες και μεγάλα blockbusters – και βέβαια χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα της Forthnet, στο www.nova.gr/novacinema και στο 18345 (αστική χρέωση/λεπτό).

 

Scroll to top