23/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Νέο ντοκιμαντέρ με κοινωνική χρηματοδότηση

Η ομάδα των επιτυχημένων «Debtocracy»και «Catastroika» παρουσιάζει τη νέα της δουλειά με θέμα τον φασισμό και την οικονομία.
      Pin It

Η ομάδα των επιτυχημένων «Debtocracy»και «Catastroika» παρουσιάζει τη νέα της δουλειά με θέμα τον φασισμό και την οικονομία

 

Οι δημιουργοί του «Debto­cracy» και του «Catastroika» παρουσιάζουν σήμερα στις 20.30 στο Café Floral, Θεμιστοκλέους 80 στα Εξάρχεια, τον τίτλο και το πρώτο διαφημιστικό βίντεο του νέου τους ντοκιμαντέρ με θέμα τον φασισμό και την οικονομία. Οπως αναφέρουν, δεδομένου ότι η μάχη με τον φασισμό μόλις ξεκίνησε στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη, το ντοκιμαντέρ αναζητά τις βαθύτερες διασυνδέσεις της Ακρας Δεξιάς και του φασιστικού παρακράτους με τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ από την Ιταλία και τη Γερμανία του ’30 μέχρι την Ελλάδα της Κατοχής, της δικτατορίας και του σήμερα. Το ντοκιμαντέρ θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και θα είναι, όπως πάντα, διαθέσιμο δωρεάν για ελεύθερη χρήση και αναμετάδοση.

 

Τo «Debtocracy» και το «Catastroika» αποτέλεσαν δύο από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα πειράματα χρηματοδότησης από το κοινό στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το ίδιο μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί και στο τρίτο ντοκιμαντέρ. «Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα δεχθούμε χρήματα από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα και ζητάμε από τους θεατές μας να ενισχύουν οικονομικά την παραγωγή μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ, που επίσης θα παρουσιαστεί σήμερα». Στην παρουσίαση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα info-war.gr, θα ανακοινωθούν επίσης οι νέοι χορηγοί επικοινωνίας.

 

Scroll to top