Paok-Panthrakikos-Loukas

27/10/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Υψηλές πτήσεις για τον Δικέφαλο στην Κομοτηνή

Νέα νίκη για τον ΠΑΟΚ, στην έδρα του Πανθρακικού. Πολύτιμοι βαθμοί για τον Πανιώνιο κόντρα στον Απόλλωνα. Χωρίς νικητή η αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΣ.
      Pin It

Με μία νέα επιτυχία συνέχισε ο ΠΑΟΚ την πορεία του στο πρωτάθλημα της Superleague. Ο Δικέφαλος πέρασε χωρίς απώλειες από την Κομοτηνή, καθώς με δύο τέρματα του Λούκας (11ο λεπτό και 47ο) και αυτογκόλ του Εμπόου (72ο) επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού. Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 9ης ημέρας και ο ΠΑΟΚ «έπιασε» (έστω και προσωρινά) τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε άλλο σημερινό παιχνίδι, ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα με σκορ 2-1. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Κολοβός (στο 63ο λεπτό) και Κολοβός (στο 78ο), ανατρέποντας το σκορ, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Μίνγκα στο 21ο λεπτό.

Εξάλλου, Βέροια και ΠΑΣ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Τα γκολ της Βέροιας σημείωσαν οι Καλτσάς (32`) και Μπαργκάν (39`), ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα που βρέθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίωρο, σκόραραν οι Ίλιτς (5`) και Κοροβέσης (29`). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69`.

Δείτε ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της αγωνιστικής.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top