30/10/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Ολα για το Μουσείο της Ακρόπολης

 

Μια ενδιαφέρουσα εκπομπή για το Μουσείο της Ακρόπολης ετοιμάζει για σήμερα το απόγευμα ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9. Και η εκπομπή αυτή θα βγει live, 6 με 8 το απόγευμα, κατευθείαν από το Μουσείο της Ακρόπολης. Πληροφορίες και ειδήσεις από και για το μουσείο, η διερεύνηση της έννοιας μουσείο και κοινωνία και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Από τα μικρόφωνα του σταθμού θα παρελάσουν μέλη του Δ.Σ., όπως η αρχιτέκτων Αικατερίνη Παράσχη, αλλά και εργαζόμενοι, συντηρητές κ.ά.

 

Συνάντηση ΠΟΣΠΕΡΤ και δημοσιογράφων με Καψή

 

Για την αόριστη απάντηση της ΔΤ από άγνωστο αποστολέα διαβάστε στη διπλανή στήλη. Είναι από εκείνα τα άλυτα μυστήρια του σύμπαντος. Τουλάχιστον οι εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΕΡΤ και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ γνωρίζουν με ποιον θα συναντηθούν σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι με αντικείμενο το ζήτημα διαχείρισης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο… Με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή θα τα πουν και να δούμε αν θα βγει κάτι, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει πλήρες αδιέξοδο…

 

Απεργιών συνέχεια σε «Εξπρές» και «Κέρδος»

 

Νέες απεργίες κήρυξαν τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ έως και την Παρασκευή (1/11) για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς και τους τεχνικούς, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «Εξπρές» και «Κέρδος» αλλά και στις ιστοσελίδες «express.gr» και «kerdos.gr». Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.

 

 Με άρωμα Κόνιτσας το «60΄ Ελλάδα»

 

Εκεί όπου οι κάτοικοι συγκεντρώνουν προμήθειες και ετοιμάζονται για τον αποκλεισμό του χειμώνα, το ομιχλώδες τοπίο διαδέχονται η βροχή και η ηλιοφάνεια και τα ηπειρώτικα μοιρολόγια «παντρεύονται» με τη ροκ μουσική, μας οδηγεί απόψε (23.45) ο Νίκος Μάνεσης με το «60΄ Ελλάδα» (Alpha). Η εκπομπή ταξιδεύει στην Αετομηλίτσα, το χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ελλάδα, για να συναντήσει τον μοναδικό της κάτοικο, αλλά και στην Καστάνιανη, την Πλαγιά, το Μπουραζάνι. Στην Κόνιτσα, υπάρχουν ακόμα ξέγνοιαστοι άνθρωποι που χαμογελούν βλέποντας τον Βοϊδομάτη. Ψαρεύουν, κάνουν rafting, ιππεύουν άλογα και οδηγούν στα βουνά τζιπ.

 

Scroll to top