tetRadio-logo

04/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

tetRADIO on line

Το «τετΡΑΔΙΟ» κάθε Δευτέρα στο site της «ΕφΣυν» και κάθε Πέμπτη στην έντυπη έκδοση της «Εφημερίδας των Συντακτών».
      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Βουβές έμειναν οι «Πρωινές Χειρηλασίες»

Για τον θάνατο του Γιάννη Καλαμίτση διαβάστε ΕΔΩ. Να σημειώσουμε πως ήταν από εκείνους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, τους ελάχιστους, οι οποίοι διέθεταν το δικό τους κοινό. Μετέφερε στην καινούργια συχνότητα όπου πήγαινε και τον κόσμο του. Η πορεία του ήταν η εξής: Αντ1 97.2 –> ΝΕΤ 105.8 –> Real 97.8.

Φίλος του ραδιοφώνου ο Γιάννης Καλαμίτσης και ακροατής, πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής του παρέα με ένα ραδιοφωνάκι. «Δεν είδε τηλεόραση ούτε για ένα λεπτό, μόνο ραδιόφωνο άκουγε» μας είπε ο Γιώργος Χουδαλάκης, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του «Real FM», ο τελευταίος που έκανε καθημερινή εκπομπή μαζί με τον Καλαμίτση.

Ακούστε παρακάτω το ευφυές σποτ με το οποίο παρουσίαζε πέρυσι την εκπομπή του, στην τελευταία σαιζόν του στον «Real FM» (φέτος δεν έκανε εκπομπή αφού όλους τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο):

Να και ο αποχαιρετισμός του Βασίλη Αδαμόπουλου (έκαναν μαζί εκπομπή για τρία χρόνια):

Kalamitsis-Adamopoulos

 

Το… αγωνιστικό ραδιόφωνο

PameΜετά το web radio της ΟΝΝΕΔ το οποίο καθώς φαίνεται δεν το ακούει κανένας (όσες φορές συντονιζόμαστε από επαγγελματική διαστροφή είμαστε οι μοναδικοί του ακροατές – μην το… ακούσετε ΕΔΩ), διαδικτυακό ραδιόφωνο έφτιαξε και το ΠΑΜΕ.

Συντονιστείτε στο site τους  και ακούστε εκπομπές αγωνιστικού (φυσικά) περιεχομένου – χθες παρουσίασαν μία για την απεργία της χθεσινής ημέρας στον κλάδο του εμπορίου με αφορμή την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας στα καταστήματα. Είδατε πως βρίσκουν λύση οι σύντροφοι του Περισσού τώρα που έμειναν χωρίς τον «902 Αριστερά Στα FM»;

Scroll to top