aek-gipedo

06/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Σε ρυθμούς «Αγιάς Σοφιάς» η ΑΕΚ

Ενθουσιασμός στους φίλους του «Δικεφάλου» μετά την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, που αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το 2016 .
      Pin It

Τα βλέμματα των φίλων της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα των ποδοσφαιρόφιλων εστίασαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου γηπέδου του «Δικεφάλου».

Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, που φιλοδοξεί σε δύο χρόνια να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του γηπέδου με τους «κιτρινόμαυρους» στην Super League.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο, καθώς και θρυλικές μορφές από το παρελθόν της ΑΕΚ όπως οι Μίμης Παπαιωάννου, Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, η «Αγιά Σοφιά» όπως θα λέγεται, θα κοστίσει 65 εκατομμύρια ευρώ και θα έχει χωρητικότητα 32.000 – 34.000 θέσεις, ενώ θα διαθέτει 40 σουίτες και 30 πύλες εξόδου. Παράλληλα, για την εξυπηρέτηση των θεατών θα δημιουργηθούν 1.500 υπόγειες και υπαίθριες θέσεις πάρκινγκ.

«Οι ιδρυτές της ιδέας που λέγεται ΑΕΚ δεν χρειάστηκαν την παραμικρή βοήθεια. Ούτε εμείς θα χρειαστούμε. Θα το χτίσουμε μόνοι μας και μαζί. Το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ και κανέναν άλλο» υπογράμμισε κατά την παρουσίαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

efsyn.gr

Scroll to top