Pin It

Κι όμως, τον αδικήσαμε χθες τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια. Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά. Χτυπάει τον καπιταλισμό στην καρδιά του. Κατ' αρχάς τα έβαλε με τις βίλες, ένα από τα ακατάλυτα σύμβολα της μπουρζουαζίας. Και προστάτευσε τους αναρχικούς υπενθυμίζοντάς τους ότι ο συγκεκριμένος τύπος κατοικίας απάδει με την κοσμοθεωρία τους.

 

Αναρχικοί σού λέει μετά. Δεν έχουν αφήσει βίλα για βίλα σ' ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Κατόπιν ο προϊστάμενος των διωκτικών αρχών κατατρόπωσε τον πλούσιο τουρισμό. Διότι σου λέει: Δεν μπορείς εσύ, κύριε, να μας επιβάλεις τα σκληρότερα μέτρα και να 'ρχεσαι έπειτα στη χώρα μας να κάνεις επίδειξη χλιδής. Θα σου πάρει ο Ξένιος Ζευς τον πατέρα. Και θα τον σηκώσει.

 

Ο βαθύπλουτος Κορεάτης Χιουν Γιανγκ Γιουνγκ ήρθε στην Ελλάδα κουνάμενος λυγάμενος. Δεν είχε υπολογίσει όμως τα τσακάλια του Δένδια. Εξω απ' το αεροδρόμιο τού ζήτησαν πασαπόρτι. Εκανε το λάθος να θελήσει να δει τα στοιχεία τους και εισέπραξε δυο τρεις γροθιές. Μέχρι το τμήμα τον είχαν σαπίσει στο ξύλο.

 

Υπόθεση που ανέδειξε το ΒΒC κάνοντάς μας διεθνώς ρεζίλι και προκαλώντας βαρύ πλήγμα στον τουρισμό μας. Και μετά μου λέτε για τον Δένδια. Δουλεύει αθόρυβα, αλλά μεθοδικά και αποτελεσματικά. Με χειρουργική ακρίβεια σφάζει τις μεγάλες τουριστικές μονάδες.

 

Τον σημερινό καιρό θα χαρακτηρίζουν βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δάκτυλος Δένδια. Στην Αττική θα εμφανιστεί μικρή συννεφιά που θα αυξηθεί βαθμιαία δίνοντας πιθανόν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια του νομού. Στη Σαλονίκη νέφη με τοπικές βροχές, χιόνια στα γύρω ορεινά και βελτίωση από το απόγευμα.

 

Στον Αφροαμερικανό Κρίστιαν Ουκγουόρι οι λεβέντες του Δένδια φόρεσαν χειροπέδες και τον χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας. «Πήγα στην Ελλάδα να ξοδέψω χρήμα, αλλά με σταμάτησαν μόνο και μόνο για το χρώμα μου. Είναι ρατσιστές» δήλωσε απερίφραστα.

 

Ολίγες νεφώσεις, αυξημένες τοπικά στα δυτικά όπου το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, θα έχουμε αύριο. Βοριάδες 3 με 5 Μποφόρ θα φυσούν στα πελάγη και στα δυτικά θα στραφούν σε οστριοσοροκάδες με την ίδια ένταση.

 

Υπέρ του Δένδια λειτουργεί και η προμήθεια από την ΕΛ.ΑΣ. 130 όπλων με σφαίρες από καουτσούκ. Είναι γαλλικής κατασκευής, κοστίζουν το πολύ 800 ευρώ και εκτοξεύονται με ταχύτητα 112 μέτρων το δευτερόλεπτο. Ορισμένα απ' αυτά έκαναν την εμφάνισή τους στις επιχειρήσεις ανακατάληψης στις βίλες.

 

Και ερωτώ: Θα αφήσουμε τον κάθε Κορκονέα να κυκλοφορεί με κανονικά όπλα; Οχι βέβαια. Θα ρίχνουμε στους διαδηλωτές πλαστικές σφαίρες από τις οποίες θα πεθαίνουν μόνο κατά λάθος. Και τα λάθη είναι η σπεσιαλιτέ του καταστήματος Δένδια.

 

Μετέωρος [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to top