tetRadio-logo

11/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΡΑ σε αποσύνθεση…

      Pin It

ERT-Radiomegaro-Mat-astynomiaΤου Δημήτρη Κανελλόπουλου

Aν και τον αγώνα πλέον για την ΕΡΤ τον θεωρώ -μάλλον- χαμένο, εννοείται πως όσοι παραμένουν ακόμα στις επάλξεις, εκεί, να φυλάνε Θερμοπύλες, έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας. Στην Αγία Παρασκευή έξω από τις σιδερόφρακτες πόρτες αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στην ΕΡΤ 3, η οποία ακόμα εκπέμπει κανονικά (δεν μπούκαραν εκεί τα ΜΑΤ). Εκτός από το τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων που μεταδίδεται τα βράδια στις 9 μ.μ. ακριβώς έξω από το ραδιομέγαρο, στο δρόμο, με φόντο τα ΜΑΤ (διαβάστε σήμερα εντυπώσεις στην έντυπη έκδοσή μας, στη σελίδα των Media), τα εναπομείναντα ραδιόφωνα της ΕΡΑ προσπαθούν να εκπέμψουν με προβλήματα.

Ας τα δούμε αναλυτικά σημειώνοντας πως δύο είναι οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις στις οποίες μπορούμε να τα ακούσουμε διαδικτυακά. Στο thepressproject.gr και στο ertopen.com.

Τρία είναι σήμερα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ.

Ακούστε ΕΔΩ την κλασική ΕΡΑ.

Μέχρι πρότινος έπαιζε ένα συνδυαστικό πρόγραμμα με εκπομπές απ' όλα τα καταργηθέντα προγράμματα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Μετά την επέμβαση της Πέμπτης μεταδίδει σε επανάληψη ένα σποτάκι συμπαράστασης στους εργαζόμενους. Μόνο αυτό και τίποτε άλλο. Στην ουσία δεν υφίσταται πια δηλαδή ως… κανονικό ραδιόφωνο.

Ακούστε ΕΔΩ το Τρίτο Πρόγραμμα.

Το τελευταίο διάστημα έπαιζαν κλασική μουσική και ετοιμάζονταν σιγά-σιγά, εκεί, να βγάλουν και κανονικές εκπομπές. Τις παλιές του Τρίτου Προγράμματος. Από χθες, Κυριακή πρωί, σταμάτησε να εκπέμπει και αυτό.

Ακούστε ΕΔΩ στην ΕΡΤ 3, την ΕΡΑ Θεσσαλονίκης.

Η μόνη που εκπέμπει κανονικά ακόμα, βγάζοντας πλήρες πρόγραμμα στον αέρα. Στη Θεσσαλονίκη το ακούνε και στα FM, ενώ εκπέμπει και στα βραχέα, από συχνότητα της ΕΡΑ 5, για την Ευρώπη.

efsyn.gr

Scroll to top