dikastiria-euelpidon

12/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο Ιρανός που μαχαίρωσε τη δικαστική υπάλληλο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο Ιρανός που τραυμάτισε με μαχαίρι τη δικαστική υπάλληλο.
      Pin It

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 37χρονος Ιρανός, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δικαστική υπάλληλο, γραμματέα στο 28ο τακτικό ανακριτικό γραφείο.

Ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό, απολογήθηκε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, χωρίς την παρουσία δικηγόρου και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αλλοδαπός, στην απολογία του υποστήριξε ότι «ήθελε να κάνει κακό» γιατί η ανακρίτρια και η γραμματέας της στο παρελθόν «τον είχαν αδικήσει γιατί του είχαν επιβάλει απαγόρευση εξόδου». Φέρεται επίσης να είπε ότι αν δεν έβρισκε ανοικτό το συγκεκριμένο ανακριτικό γραφείο θα πήγαινε στο διπλανό.

Όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται στο χώρο των δικαστηρίων, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιρανός υποστήριξε ότι το αυτοσχέδιο μαχαίρι που χρησιμοποίησε το είχε πάνω του, όταν πέρασε από την κάτω είσοδο της Ευελπίδων.

efsyn.gr

Scroll to top