savvidis

13/11/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο Ιβάν πάει σε εκκαθαρίσεις

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει τον Στέφενς και περιμένει τα παιχνίδια Ελλάδας - Ρουμανίας για να δει αν θα διώξει διεθνείς. Για τον 55χρονο επιχειρηματία, η παταγώδης αποτυχία στο κρας τεστ με τους «ερυθρόλευκους» δεν εξηγείται μόνον επιδερμικά.
      Pin It

Στηρίζει τον Στέφενς και περιμένει τα παιχνίδια Ελλάδας – Ρουμανίας για να δει αν θα διώξει διεθνείς

 

Το μήνυμα του Στέφενς στον κόσμο του ΠΑΟΚ

 

«Απαγορεύεται ένα μόνο ματς να αλλάξει την ομάδα

 

Του Κ. Πετρωτού

 

Μπορεί μέχρι σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης να μην έχει αντιδράσει στον διασυρμό του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρόκειται να τον προσπεράσει έτσι απλά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με στενούς συνεργάτες του και από τη Ρωσία όπου βρίσκεται ζυμώνει τις προσεχείς αποφάσεις του.

 

Για τον 55χρονο επιχειρηματία, η παταγώδης αποτυχία στο κρας τεστ με τους «ερυθρόλευκους» δεν εξηγείται μόνον επιδερμικά (κακή ατομική απόδοση, λάθος πλάνο κ.λπ.), αλλά έχει βαθύτερα αίτια που ακουμπάνε στη συνολική οργάνωση της ομάδας. Φυσικά, είναι ενοχλημένος και από την απόδοση αρκετών παικτών και η εκκαθάριση του ρόστερ είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Σαββίδη στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

 

Τι πρόκειται να γίνει, λοιπόν, στο αμέσως προσεχές διάστημα;

 

Κατ’ αρχάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Σαββίδης πρόκειται να έρθει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή. Η άφιξή του θα συνοδευτεί από την αποχώρηση στελεχών από τα γραφεία της Τούμπας (κάποιοι μιλούν για τουλάχιστον ένα όνομα που θα δημιουργήσει αίσθηση) και επαφές με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς τον έχει ενοχλήσει και τι περιμένει από αυτούς στα επόμενα παιχνίδια. Κάποιες πληροφορίες μιλούν ακόμη και για απομάκρυνση ορισμένων που έχουν απογοητεύσει πλήρως με βάση τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνους.

 

Υπάρχει και ένα πιο προχωρημένο σενάριο που θέλει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να περιμένει την έκβαση των αναμετρήσεων της εθνικής ομάδας με τη Ρουμανία, προκειμένου να δει αν θα υπάρχει τελικά οικονομικό όφελος για τον «δικέφαλο» από την παρουσία ορισμένων διεθνών παικτών στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

 

Οσο για τον Χουμπ Στέφενς, σαφώς και ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε πολύ περισσότερα στο ντέρμπι και από τον Ολλανδό προπονητή. Δυσαρεστήθηκε με αυτό που είδε. Ομως, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, συνεχίζει να στηρίζει την επένδυση που έκανε στο πρόσωπό του, γι’ αυτό άλλωστε του ζήτησε να είναι μπροστάρης στην προσπάθεια που θα γίνει να αποκτηθούν ποιοτικοί παίκτες τον ερχόμενο Γενάρη.

 

Πολλοί εκτιμούν ότι ο Σαββίδης αρχίζει να ξεπερνά το στάδιο του «πληρώνω και μαθαίνω», όπως συνέβαινε παλιότερα με μεγαλομετόχους άλλων ομάδων και γνωρίζοντας πολύ καλύτερα, σε σχέση με την περίοδο που ανέλαβε, τα πράγματα στον ΠΑΟΚ θα κάνει τις σωστές κινήσεις για να βγάλει την ομάδα από την κρίση και να τη βάλει με δυνατές κινήσεις στον δρόμο του πρωταθλητισμού.

 

Scroll to top