14/01/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Φακελάκια και φάσκελα

      Pin It

Κατόρθωσαν Ελληνες επιστήμονες του ΙΤΕ να ανακαλύψουν μέθοδο με τεχνολογία λέιζερ για τον καθαρισμό των Καρυατίδων, που απέσπασε μάλιστα διεθνή βραβεία. Ιτε παίδες Ελλήνων.

 

Αν διαθέτουμε τέτοια λαμπρά τέκνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εκτός βέβαια από το σύγχρονο τέρας που αρέσκεται να εμφανίζεται με πολυποίκιλα αρκτικόλεξα: ΔΝΤ, Ε.Ε., ΕΚΤ. Και ως γνωστόν μόνον οι απατεώνες χρησιμοποιούν τόσα ονόματα.

 

Ριζοσπαστικές μεθόδους θα έπρεπε να αναζητήσουν οι εκ Κρήτης ερευνητές για να απαλλαγούμε από τον Μινώταυρο που τρέφεται από τις σάρκες μας και το μέλλον των παιδιών μας. Γιατί να μην προσπαθήσει το εργαστήριο μικρονανοδόμησης του ιδρύματος να αποδομήσει αυτούς που μας εξαπάτησαν με τα δομημένα ομόλογα και τα συναφή;

 

Υποθέσεις κάνουμε. Με μια απλούστατη ακτινοβόληση με δέσμη υπερβραχέων παλμών λέιζερ κάτι θα μπορούσαν να επιτύχουν. Κι αν δεν έπιανε το κόλπο, ας δοκίμαζαν τις κοινές οργανικές φωτοβολταϊκές κυψελίδες με τα διάφανα ηλεκτρόδια. Αφού το κατέχουν το άθλημα.

 

Αυξημένες τοπικά νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές θα έχουμε σήμερα στα δυτικά, τα βόρεια και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα πέσουν στα βορειοδυτικά.

 

Το θερμόμετρο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ νοτιάδες μέχρι 7 Μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο. Στην Αττική, περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις μικρές ώρες και θα επικρατήσει τοπική συννεφιά. Στη Σαλονίκη, τα αυξημένα νέφη θα δώσουν ασθενείς βροχές.

 

Ιδιόμορφη η Δικαιοσύνη. Στην Ηγουμενίτσα, πλημμελειοδίκης αθώωσε 17 αλλοδαπούς που απέδρασαν από κελί κολαστήριο. Δραπετεύσατε από τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και καλά κάνατε, τους είπε. Μαζί τους απέδρασε κι αυτός από τα στερεότυπα του επαγγέλματός του.

 

Δεν θα αλλάξει σημαντικά ο καιρός αύριο. Στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα ασπρίσουν τα βόρεια ορεινά.

 

Ειρηνοδίκης στην Καλαμάτα απάλλαξε άνεργο δανειολήπτη από το 70% των οφειλών του προς τις τράπεζες. Ωσπου να γίνουν αρεοπαγίτες ή σύμβουλοι Επικρατείας οι συγκεκριμένοι δικαστές και να αποδράσει η χώρα από τον γκρεμό μάλλον θα περάσουν χρόνια.

 

Στους νοτιάδες που θα φυσούν αύριο με ένταση 6 έως 8 Μποφόρ θα οφείλεται η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Η ιστοσελίδα «τελεία και παύλα» τα 'βαλε με τη διαφθορά. Μπαίνεις και καταγγέλλεις τα φακελάκια και φασκελώνεσαι.

 

Μετέωρος [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to top