Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Οχι μόνο στον «Σκάι 100,3» (άκρως αντιραδιοφωνικός!), αλλά και στο twitter, στον προσωπικό λογαριασμό του, τον @ArisPortosalte.

 

Με την αγάπη του για τον Αδωνη Γεωργιάδη να είναι αγνή και άδολη, τον φιλοξενεί άλλωστε στην εκπομπή του ανά δεύτερη-τρίτη εβδομάδα.

 

* Είναι προφανώς αναξιοπρεπές για την πολιτική τάξη να διαθέτει υπουργό τηλε-πωλητή βιβλίων, ο οποίος μάλιστα να έχει εργαστεί προηγουμένως.

 

* Με τη σιωπή του ο Α. Γεωργιάδης είπε τα πάντα για την τοποθέτηση των κομματικών της Πασοκονεοδημοκρατίας στη διοίκηση των νοσοκομείων (σ.σ. Οπως ο βασιλιάς που στεκόταν αγέλαστος στις φωτογραφίες με τους χουντικούς.)

 

* Παρά κάτι δύο ώρες στον «Σκάι 100,3» με τον Αδ. Γεωργιάδη να απαντά στα θέματα που έθεσε το ακροατήριο. Εξαιρετικός. Πρακτική πολιτική ουσίας!

 

Είναι και μεταρρυθμιστής ο Αρης:

 

* Η κυβέρνηση πρέπει τώρα να παλέψει με τον εαυτό της. Να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις, διαρθρωτικές αλλαγές, να σταματήσει η φοροδιαφυγή κ.λπ. Μπορεί;

 

* Νίκησε η λογική, το πείσμα και η συντήρηση με τη δοκιμαστική λειτουργία των καταστημάτων. Σφύζουν από ζωή οι γειτονιές με ανοιχτά εμπορικά!

 

Αλλά και ρομαντικός:

 

* Εξαιρετική εικόνα της Ακρόπολης, φόντο πίσω από Σαμαρά και Λιου, από τον όροφο του Παρθενώνα στο Μουσείο Ακρόπολης, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

 

Και έχει έτοιμη και πληρωμένη απάντηση σε όσους αμφισβητούν τη δημοσιογραφική του αντικειμενικότητα:

 

* Συνεχίζετε εσείς την προπαγάνδα, εμείς τη δημοσιογραφία. Ολοι όσοι ακούν τώρα «Σκάι 100,3» αντιλαμβάνονται τις ψευτιές που γράφετε εσείς οι θλιβεροί φουκαράδες προπαγανδιστές.

Την ίδια ώρα βέβαια ο «Σκάι 100,3» πέφτει στις ακροαματικότητες – είναι ο μοναδικός ραδιοσταθμός σε σχέση με πέρσι που σημείωσε πτώση, ουδείς άλλος! Να ζητήσει από μόνος του μείωση μισθού ο κ. Αρης, ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα. Ετσι δεν υποστηρίζουν οι νεοφιλελεύθεροι; Ακριβώς επάνω, οι ακροαματικότητες του 1ου τριμήνου της νέας σεζόν, από μέσα Αυγούστου έως και μέσα Νοεμβρίου.

 

1. Real 97,8 14,4 %

 

2. Μελωδία 99,2 10,9 %

 

3. Σκάι 100,3 10,7 %

 

4. DeeJay 95,2 8,5 %

 

5. Δίεση 101,3 8,2 %

 

6. Sfera 102,2 8,2 %

 

7. NovaΣΠΟΡ FM 94,6 7,9 %

 

8. Ρυθμός 94,9 7,9 %

 

9. Red 96,3 7,7 %

 

10. Kiss 92,9 7,4 %

 

Ακόμα και ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, ο Γιώργος Προκοπάκης, ακόμα και αυτός αναγνώρισε στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde» ότι «το απότομο κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν σοβαρό λάθος, κυρίως σε ό,τι αφορά τη μέθοδο». Μέχρι και το ΠΑΣΟΚ, ο… στυλοβάτης της κυβέρνησης και της χώρας, ομιλεί περί λάθους. Ωραία. Και γιατί τότε δεν ανέλαβε κάποιος την ευθύνη; Ουδείς. Οχι να παραιτηθεί, αλλά να ζητήσει ένα συγγνώμη τουλάχιστον. Με ρήσεις εκ του ασφαλούς, όλοι μάγκες είμαστε.

 

www.e-tetradio.gr / [email protected]

 

Scroll to top