skoyries

23/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Καραβάνι κατά της εξόρυξης χρυσού

Ο αυταρχισμός και η καταστολή που έχουν δεχτεί όσοι αγωνίζονται κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική γίνεται αντικείμενο ενημέρωσης. Παρεμβάσεις αλληλεγγύης σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
      Pin It

karavani_skouries  Με ένα καραβάνι ενημέρωσης οι επιτροπές αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής κατά της εξόρυξης χρυσού, θέλουν να γνωστοποιήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες τον αυταρχισμό και την καταστολή που έχει δεχτεί ο αγώνας τους τα τελευταία χρόνια.

Το καραβάνι αλληλεγγύης στοχεύει, μεταξύ άλλων, αφού περάσει από Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο και Λαμία να βρίσκεται Δευτέρα 25/11 στην Αθήνα.

Oι δράσεις του καραβανιού στην Αθήνα περιλαμβάνουν συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ στις 12.00 και συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έξω από την βουλή στις 17.00. Επίσης, το «καραβάνι» θα επισκεφτεί τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ, καθώς και θα πραγματοποιήσει μια σειρά εξορμήσεων για μοίρασμα ενημερωτικού υλικού. Τέλος, οι γυναίκες της Χαλκιδικής θα πάρουν μέρος και στην διαδήλωση για την παγκόσμια μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Την ίδια στιγμή, η «Παρέμβαση Αλληλεγγύης και Ενημέρωσης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική» απευθύνει κάλεσμα για τη Δευτέρα 25 Νοέμβρη 2013, στις 6:00 μ.μ., Αριστοτέλους με Τσιμισκή.

Δείτε ΕΔΩ τις δράσεις

efsyn.gr με πληροφορίες από antigoldgr.org

 

Scroll to top