fotismos-fos

25/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Λύθηκε το πρόβλημα φωτισμού στη λ. Φανερωμένης στη Σαλαμίνα

Η απουσία δικτύου φωτισμού σε μια οδική αρτηρία με μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση, όπως η Λεωφόρος Φανερωμένης, δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στους διερχόμενους χρήστες του δρόμου με άμεσο κίνδυνο για την εκδήλωση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων .
      Pin It

Παραδόθηκε σήμερα από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής στο δήμο της Σαλαμίνας, το έργο της επέκτασης του δικτύου φωτισμού στη λεωφόρο Φανερωμένης. Το έργο παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης στο δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, παρουσία στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών που το επέβλεψαν.

Το έργο «επέκταση δημοτικού δικτύου φωτισμού δήμου Σαλαμίνας στον οδικό άξονα λεωφόρος Φανερωμένης-Πορθμείο Φανερωμένης» προϋπολογισμού 730.000 ευρώ, ήταν σημαντικό και χρήσιμο για τους κατοίκους της Σαλαμίνας, καθώς η απουσία δικτύου φωτισμού σε μια οδική αρτηρία με μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση, όπως η Λεωφόρος Φανερωμένης, δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στους διερχόμενους χρήστες του δρόμου με άμεσο κίνδυνο για την εκδήλωση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.

ΧΡ.ΠΑΠ.

efsyn.gr

Scroll to top