dendias1510

26/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξηγήσεις Δένδια για την έρευνα σε Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού και «Γιατρούς του Κόσμου»

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης υποστήριξε ότι η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από επώνυμη καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
      Pin It

Την αστυνομική έρευνα που έγινε στα τέλη Οκτωβρίου στο Φαρμακείο του Μητροπολιτικού Ιατρείου στο Ελληνικό και της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» για το ενδεχόμενο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών επιβεβαίωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, σημειώνοντας ότι δεν διαπιστώθηκε κάτι παράνομο.

Με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι η αστυνομική επιχείρηση έγινε μετά από επώνυμη καταγγελία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η έγγραφη απάντηση του υπουργού διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, με την οποία έχει χαρακτηρίσει «προκλητική, αναίτια και σκανδαλώδη την έφοδο της Ελληνικής Αστυνομίας σε Κοινωνικό Ιατρείο και Ανθρωπιστική Οργάνωση» σημειώνοντας, ότι «αμφότερες οι κοινωνικές δομές που στοχοποιήθηκαν, είναι καταξιωμένες και αφοσιωμένες στο σημαντικό ανθρωπιστικό τους έργο, που επικεντρώνεται στους συνανθρώπους μας που στερούνται πρόσβασης στα κρατικά συστήματα κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας, με απόλυτη ευθύνη των τελευταίων κυβερνήσεων».

efsyn.gr

Scroll to top