27/11/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας για την Pharmathen

Tιμητική διάκριση έλαβε η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen στο πλαίσιο του θεσμού Made In Greece .
      Pin It

pharmathenΣτην εταιρεία Pharmathen απονεμήθηκε το βραβείο επιχειρηματικής αριστείας στο πλαίσιο του θεσμού Made In Greece, που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απευθύνεται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα.

Η φαρμακευτική εταιρεία έλαβε αυτή την τιμητική διάκριση για τη συμβολή της στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της εθνικής οικονομίας και καθιέρωσης ενός ελληνικού παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου με έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος σημείωσε πως «τα βραβεία που μας απονέμονται, είναι για εμάς μία έμπρακτη επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας για συνεχή ανάπτυξη, πέρα και πάνω από την Ελλάδα της ύφεσης. Με προσήλωση στο μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης που πλέον μας διακρίνει, αιχμή της επιχειρησιακής μας λειτουργίας την επιστημονικότητα και ένα διευρυμένο portfolio προϊόντων που διατίθενται παγκόσμια, στη Pharmathen, δημιουργούμε καθημερινά για έναν κόσμο που θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας».

Σκοπός της διοργάνωσης των βραβείων είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων, οργανισμών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και προσωπικών προσπαθειών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία.

Η εταιρεία Pharmathen διακρίθηκε ανάμεσα σε 85 επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς και οργανισμούς που κατέθεσαν συνολικά 122 υποψηφιότητες στις 7 κατηγορίες του θεσμού.

Πρόκειται για μία αμιγώς ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με διεθνή δραστηριοποίηση και περιλαμβάνει πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα καθώς και φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα. Έχοντας ιδρυθεί πριν από σχεδόν 50 χρόνια, η Pharmathen αποτελεί εταιρεία – μοντέλο ελληνικής επιχειρηματικότητας, καθώς είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής έρευνας & ανάπτυξης στην Ελλάδα με 20 εκ. ευρώ ετησίως, παρουσιάζει κύκλο εργασιών 162 εκ. ευρώ για το 2012 και η εξαγωγική της δραστηριότητα αγγίζει σχεδόν το 1% του συνόλου των εξαγωγών της χώρας.

Scroll to top