27/11/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Νταλίκα εκ… Περσίας

Σε κρύπτες στην οροφή του επικαθήμενου βρέθηκαν 320 κιλά χασίς.
      Pin It

Σε κρύπτες στην οροφή του επικαθήμενου βρέθηκαν 320 κιλά χασίς

 

Πάνω από 300 κιλά χασίς εντοπίστηκαν χθες το πρωί από αστυνομικό σκύλο, κρυμμένο σε ειδική κρύπτη φορτηγού-ψυγείου αυτοκινήτου στο λιμάνι της Πάτρας.

 

Το περιστατικό συνέβη όταν στελέχη του Λιμενικού συνέλαβαν έναν 48χρονο οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου ψυγείου (τράκτορας-επικαθήμενο) διότι σε έλεγχο που έγινε έπειτα από ένδειξη αστυνομικού σκύλου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ναρκωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό μέρος της οροφής, εντοπίστηκαν κρυμμένες 265 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν χασίς συνολικού μικτού βάρους 319 κιλών και 525 γραμμαρίων.

 

Προανάκριση

 

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ποσότητα του χασίς, το αυτοκίνητο, η πλαστή άδεια κυκλοφορίας του επικαθήμενου και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού.

 

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Δημήτρης Μπαντιάς εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την επιτυχία τους και, όπως είπε, το Λ.Σ. δηλώνει για μια ακόμα φορά «παρών» στη δίωξη των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα του εμπορίου των ναρκωτικών ουσιών.

 

ΧΡ. ΠΑΠ.

 

Scroll to top