μορια λεσβου φυλακη

28/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν δύο δραπέτες των αλβανικών φυλακών

Σύλληψη και άλλων δύο δραπετών των αλβανικών φυλακών, που έχουν καταδικαστεί ο ένας για ληστεία και ανθρωποκτονία και ο δεύτερος για απαγωγή.
      Pin It

Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης δύο ακόμη δραπέτες των αλβανικών φυλακών, οι οποίοι είχαν διαφύγει κατά τη συμπλοκή τους με αστυνομικούς, κοντά στο Πευκόφυτο του Γράμμου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Έντουαρντ Λούλο, που εξέτιε ποινή για ληστεία και ανθρωποκτονία, κοντά στο Επταχώρι Κοζάνης και τον Ρεΐς Χατζίραϊ, που έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή, στο Πευκόφυτο Καστοριάς.

Κατά τη συμπλοκή είχε τραυματιστεί και συλληφθεί ο 31χρονος Γκεζίμ Τόμα, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για την ανθρωποκτονία ενός 25χρονου, επειδή τού έκλεψε τα καυσόξυλα.

Οι τρεις κακοποιοί απέδρασαν την περασμένη Κυριακή από τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Ντρενόβα, που βρίσκονται κοντά στην Κορυτσά, μαζί με άλλους τέσσερις συγκρατούμενούς τους βαρυποινίτες.

Οι αλβανικές Αρχές συνέλαβαν τους τέσσερις, ενώ οι τρεις παρέμεναν ασύλληπτοι. Μετά την απόδραση, στην ελληνοαλβανική μεθόριο ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφάλειας.

efsyn.gr

Scroll to top