28/11/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Ο Αδωνις είναι «καραγκιόζης»*

 

Είναι φαιδρό να κατηγορεί ο Αδωνις Γεωργιάδης τον 105,5 Στο Κόκκινο για τις διαφημίσεις που μεταδίδει στο πρόγραμμά του. Αθελά του πάντως έκανε τεράστια διαφήμιση στον ραδιοσταθμό. «Ποιος είναι αυτός ο Κόκκινος;» ρωτούσαν διάφοροι, οι οποίοι αγνοούσαν μέχρι τώρα την ύπαρξή του. Και στις χθεσινές αστάθμιστες εβδομαδιαίες αναφορές η άνοδός του είναι εκρηκτική. Λουλούδια να του στείλει ο Κώστας Αρβανίτης και να τις αφήσει τις μηνύσεις και τις αγωγές στον… κύριο υπουργό. Ο (αυτός ο) «Κόκκινος» εκπέμπει πλέον κανονικά και στη Θεσσαλονίκη, στους 93,4 FM.

 

* Πολιτικός χαρακτηρισμός.

 

Γιώργος Τράγκας. Πλέον βαρετός. Στον Real 97,8. Ούτε καν show. Τα ίδια και τα ίδια… Ακουσες μία εκπομπή, είσαι ΟΚ, καλυμμένος για έναν μήνα.

 

Εναν πολιτικό από κάθε κόμμα θέλησε το Βήμα 99,5 να βάλει να κάνουν τακτική εκπομπή στη συχνότητά του και διάλεξε τους χειρότερους. Ούτε κατά παραγγελίαν. Τον Θόδωρο Πάγκαλο από το ΠΑΣΟΚ (Τρίτες), τον Αδωνι Γεωργιάδη από τη Ν.Δ. (Παρασκευές, πιο αραιά πλέον λόγω των… υπουργικών του καθηκόντων) και τον Πέτρο Τατσόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ (τις Πέμπτες). Ο Γρηγόρης Ψαριανός αλήθεια πώς τους ξέφυγε; Θέματα και ειδήσεις βγαίνουν, ατάκες για την υπόλοιπη ημέρα μαζεύονται, αν αυτό είναι το ζητούμενο, χαλάλι. Είναι, όμως, για ένα σοβαρό ραδιόφωνο;

 

Κάθε πρωί για μία ώρα, 9 και μισή με 10 και μισή, ο Μελωδία 99,2 παρουσιάζει εκπομπή με αφιερώσεις! Σαν εκείνες τις παλιές τις καλές. Τα τραγούδια τα επιλέγουν οι ίδιοι οι ακροατές και είναι εκλεκτά, ένα προς ένα.

Ενα «Τρίτο Πρόγραμμα» ετοιμάζουν να βγάλουν το επόμενο 15νθήμερο στο εξάμβλωμα της ΔΤ υπό την εποπτεία του Νίκου Ξανθούλη, μέλος του Δ.Σ. της Δημόσιας Τηλεόρασης. Το θέμα όμως είναι τι είδους «Τρίτο Πρόγραμμα» σκέφτονται αλλά και μπορούν να στήσουν οι τύποι αυτοί; Τα πρώτα καθ' όλα αρνητικά δείγματα της δουλειάς τους έως τώρα είναι ενδεικτικά των ικανοτήτων τους.

 

Ανεβασμένος ο Alpha 98,9, γίνεται καλή δουλειά εκεί, ο ραδιοσταθμός του Δημήτρη Κοντομηνά παρουσιάζεται πολύ δραστήριος φέτος.

Κάθε πρωί 9 με 10 στο Sentra 103.3 η Ρίκα Βαγιάννη. Δεν έχει τη φρεσκάδα του παρελθόντος, ίσως επειδή είναι και μόνη της στο μικρόφωνο, αλλά τη σπιρτάδα και το οξύ πνεύμα της δεν τα χάνει.

 

Αν το ΕΣΡ αφαιρούσε την άδεια του ΑΡΤ 90,6 του Γιώργου Καρατζαφέρη, θα έπρεπε να το κάνει για λόγους αισθητικής και όχι επειδή δεν εκπροσωπείται πλέον το κόμμα στη Βουλή. Αλλωστε ο ΛΑΟΣ αντικαταστάθηκε από τη ΔΗΜΑΡ, θα μπορούσε το ζήτημα επομένως να λυθεί άμεσα και χωρίς πολλά πολλά. Τι Κουβέλης, τι Καρατζαφέρης πια;

 

www.e-tetradio.gr / [email protected]

 

Scroll to top