astynomia-dikikla-amesi-drasi-mixanes

28/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Πρόσβαση στις λέσχες και τα νοσοκομεία του στρατού ζητούν οι αστυνομικοί

Ο υπουργός Άμυνας υποσχέθηκε πως θα θέσει στο τραπέζι με τους συναρμόδιους υπουργούς το αίτημά τους .
      Pin It

Τη διαβεβαίωση του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου απέσπασαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ ότι θα θέσει στο τραπέζι με τους συναρμόδιους υπουργούς το αίτημά τους για δημιουργία πτερύγων στα στρατιωτικά νοσοκομεία που θα νοσηλεύονται οι αστυνομικοί και οι οικείοι τους και εκείνο της σίτισής τους στις στρατιωτικές λέσχες, κατά τη συνάντηση που είχαν μαζί του.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών συναντήθηκαν με τον υπουργό και συζήτησαν μαζί του το θέμα της περίθαλψής τους στα στρατιωτικά νοσοκομεία καθώς αρκετοί συνάδελφοί τους είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο αντιμετώπισής τους και το ότι δεν γίνονται σ' αυτά δεκτά τα μέλη των οικογενειών τους. Ενημέρωσαν, δε, τον κ. υπουργό για την πρόταση των επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. να δημιουργηθεί πτέρυγα σε στρατιωτικό νοσοκομείο αποκλειστικά για τους αστυνομικούς και τους οικείους τους, η οποία μπορεί να στελεχώνεται από γιατρούς και νοσηλευτές της Αστυνομίας.

Παράλληλα τέθηκε και το ζήτημα της σίτισης και για τους αστυνομικούς σε ολόκληρη τη χώρα στις στρατιωτικές λέσχες, καθώς η κρίση και οι απανωτές περικοπές μισθού, έχουν φέρει αρκετούς συναδέλφους τους σε δύσκολη οικονομική θέση. Προκειμένου μάλιστα οι συνδικαλιστές να… πείσουν για την αναγκαιότητα της ικανοποίησης των αιτημάτων τους είχαν ενημερώσει και τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ και νυν βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ο οποίος και παραβρέθηκε στη συνάντηση.

Μ.Τσαλδάρης

efsyn.gr 

Scroll to top