sxoleio

29/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς διαδήλωσαν στο σχολείο-ψυγείο

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης ώρας διδασκαλίας κι αφού διαπίστωσαν ότι για ακόμη μία μέρα η κατάσταση ήταν αφόρητη, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο του σχολείου.
      Pin It

Μετά την κίνηση του υπουργού Εσωτερικών να κινηθεί διοικητικά κατά του δημάρχου Νάουσας επειδή ο τελευταίος έκλεισε μία μέρα τα σχολεία επειδή δεν έφταναν τα κονδύλια για θέρμανση, οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ευκαρπίας αντέδρασαν έντονα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης ώρας διδασκαλίας κι αφού διαπίστωσαν ότι για ακόμη μία μέρα η κατάσταση με το σχολείο-ψυγείο ήταν αφόρητη, πήραν τα παιδιά τους στο σπίτι και στη συνέχεια επέστρεψαν στο κτίριο για να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ αντιπροσωπεία του συλλόγου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει να γίνει εγκατάσταση φυσικού αερίου στο κτίριο.

Σχετικό θέμα: Αποχή λόγω… κρύου
Ν.Φωτ.
efsyn.gr

Scroll to top