01/12/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Bazaar ευαισθησίας

      Pin It

Για μια προσφορά ζωής, συχνά αρκούν δύο βήματα παραπάνω και λίγα ευρώ από το περίσσευμα – ή το υστέρημά σου. Το χριστουγεννιάτικο Bazaar που την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου διοργανώνει το Ιδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές «η Θεοτόκος», στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του σταθμού μετρό «Σύνταγμα», μας το ξαναθυμίζει.

 

Οι επισκέπτες του Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του Ιδρύματος, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μεγάλη ποικιλία χειροποίητων δώρων, φτιαγμένων από τους νέους του Ιδρύματος, καθώς και αντικείμενα που έχουν προσφερθεί από δωρητές.

 

Με αφορμή μάλιστα τον εορτασμό των 50 ετών λειτουργίας του Ιδρύματος «η Θεοτόκος», η σχεδιάστρια Ντόλυ Μπουκογιάννη δημιούργησε ένα συλλεκτικό βραχιόλι από ασήμι 925ο και μαργαριτάρι γλυκού νερού, στο οποίο το γράμμα «Θ» –για το «Θεοτόκος»- απεικονίζεται σαν μια καρδιά, σύμβολο ζωής και αγάπης – μια πολύ καλή επιλογή χριστουγεννιάτικου δώρου για εταιρείες αλλά και για τον καθέναν.

 

Scroll to top