Pin It

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Μπορεί ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, να κινήθηκε διοικητικά κατά του δημάρχου Νάουσας Τάσου Καραμπατζού, γιατί έκλεισε μια μέρα τα σχολεία επειδή δεν έφταναν τα κονδύλια για θέρμανση, στη Θεσσαλονίκη όμως χθες την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι ίδιοι οι γονείς.

 

Εξαγριωμένοι, πλέον, οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ευκαρπίας διέκοψαν τη λειτουργία του σχολείου – ψυγείου, που εδώ και μια εβδομάδα λειτουργεί χωρίς θέρμανση. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης ώρας διδασκαλίας κι αφού διαπίστωσαν ότι γι' άλλη μια μέρα η κατάσταση ήταν αφόρητη, πήραν τα παιδιά τους στο σπίτι και στη συνέχεια επέστρεψαν στο κτίριο για να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ αντιπροσωπεία του συλλόγου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει να γίνει εγκατάσταση φυσικού αερίου στο κτίριο. «Μας ενδιαφέρει να μη χάνονται μαθήματα, βέβαια, όμως δεν μπορεί κανένας να παίζει με την υγεία των παιδιών μας», δήλωσε η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ευκαρπίας, Δόμνα Πολυζώη.

 

Ν.Φωτ.

 

Scroll to top