Nafpigeia-Zoni-Perama-ploio

01/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαίνεται η φωτιά στο «Ocean Countess»

Η φωτιά καίει στα επάνω καταστρώματα του πλοίου και γίνεται προσπάθεια για κατάσβεσή της. Το κρουαζιερόπλοιο, σημαίας Πορτογαλίας βρίσκεται στα ναυπηγεία της Χαλκίδας.
      Pin It

Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στο κατάστρωμα (deck 5) του κρουαζιερόπλοιου «Ocean Countess» σημαίας Πορτογαλίας, στα ναυπηγεία της Χαλκίδας.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, ρυμουλκό των «Ναυπηγείων Χαλκίδος, το οποίο απομάκρυνε τα παραβεβλημένα πλοία και το ρυμουλκό «ΜΠΟΥΚΟΥ Λ» το οποίο ξεκίνησε την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας παραμένουν σε επιφυλακή.

Η φωτιά που ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καίει στα επάνω καταστρώματα του πλοίου και γίνεται προσπάθεια για κατάσβεσή της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο πλοίο βρίσκονταν τρία μέλη του πληρώματος ως προσωπικό ασφαλείας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. Από το περιστατικό μέχρι στιγμής δεν έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ προληπτικά τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα.

ΧΡ.ΠΑΠ.

efsyn.gr

Scroll to top