Walker-Paul

01/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Νεκρός ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Γουόκερ

Γνωστός από τις ταινίες «The Fast and the Furious», ο Γουόκερ σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (Κυριακή) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια.
      Pin It

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου προκαλεί η είδηση πως ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Γουόκερ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Γνωστός από τις ταινίες «The Fast and the Furious», ο Γουόκερ σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (Κυριακή) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια.

«Με πραγματικά βαριά καρδιά πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι ο Πολ Γουόκερ απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, ενώ συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση της οργάνωσής του Reach Out Worldwide», αναφέρεται στην σελίδα του στο Facebook, όπου διευκρινίζεται ότι «επέβαινε στο αυτοκίνητο ενός φίλου» και ότι «και οι δύο έχασαν την ζωή τους» στο δυστύχημα.

Ο 40χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του όταν η κόκκινη Porsche Carrera, την οποία οδηγούσε ένας φίλος του στην βόρεια Καλιφόρνια, προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 15:30 τοπική ώρα (02:00 ώρα Ελλάδος σήμερα) στην πόλη Σάντα Κλαρίτα, διευκρίνισαν οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού.

Σύμφωνα παράλληλα με τον TMZ.com, η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση στην Σάντα Κλαρίτα είχε στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τους επιζώντες από τον τυφώνα Χαϊγιάν στις Φιλιππίνες. Η οργάνωση Reach Out Worldwide, την οποία είχε ιδρύσει ο Πολ Γουόκερ το 2010, έχει ως στόχο την υποστήριξη των πληγέντων από φυσικές καταστροφές.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top