tetRadio-logo

02/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

tetRadio on line

      Pin It

Αν είστε οπαδοί του έντεχνου ρεπερτόριου, αν σας αρέσουν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παραδείγματος χάριν και η Νατάσα Μποφίλιου (που σίγουρα θα σας αρέσουν), έχετε από σήμερα ένα ακόμα ραδιόφωνο για να συντονίζεστε στη συχνότητά του. Από τις 6 το πρωί άρχισε να εκπέμπει ο «Μέντα 88», ο νέος αυτός ραδιοσταθμός που πήρε τη θέση του «Oasis 88» και το οποίος θα παίζει μόνο καλή ελληνική μουσική.

Μέρος από την ομάδα του παλιού «Δεύτερου Προγράμματος» δίνει το παρών στη συχνότητα, με τα τραγούδια τους (τις μουσικές τους) και τα σχόλιά τους. Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Θανάσης Βούτσινος, Κωνσταντίνος Παντζόγλου, Αντώνης Ανδρικάκης και Πάνος Σουρούνης, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, καθημερινά, στα μικρόφωνα του σταθμού. Ήρεμη δύναμη.

Το κενό που άφησε η ΕΡΤ και τα ραδιόφωνά της είναι μεγάλο. Kαι πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να το καλύψουν. Σκεφτείτε πως το ιστορικό «Δεύτερο Πρόγραμμα» αποτελεί σημείο έμπνευσης ακόμα και για προγράμματα νυχτερινών κέντρων:

* Στο Ρυθμό Stage στην Ηλιούπολη ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα έστησαν ένα πρόγραμμα βασιμένο στο συγκεκριμένο ραδιόφωνο.

* Το ίδιο κάνουν κάθε Σάββατο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ο Μανώλης Μητσιάς, η Αφροδίτη Μάνου και ο Γιάννης Μηλιώκας σε μια παράσταση των Παπαθανασίου και Ρέππα.

efsyn.gr

Scroll to top