balla-podosfairo

03/12/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μένει η σιχαμάρα…

Είτε πράγματι είναι «ύποπτο» το 3-1 του Παναθηναϊκού με τα Γιάννινα είτε πρόκειται για ένα ακόμη κολπάκι κάποιων που θέλουν να δημιουργήσουν ζητήματα τώρα που ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ έκαναν προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και απειλούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα, μας αφήνει παγερά αδιάφορους .
      Pin It

Η ιστορία δεν θα βγάλει πουθενά και το ξέρουν όλοι…

 

Του Ν. Ασημακόπουλου

 

Σιχαθήκαμε εντελώς, αν δεν το έχετε καταλάβει. Ξέρουμε τα παιχνιδάκια σας και δεν μας ενδιαφέρει να μπούμε στο τριπάκι που θέλετε να μας βάλετε.

 

Είτε πράγματι είναι «ύποπτο» το 3-1 του Παναθηναϊκού με τα Γιάννινα είτε πρόκειται για ένα ακόμη κολπάκι κάποιων που θέλουν να δημιουργήσουν ζητήματα τώρα που ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ έκαναν προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και απειλούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα, μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Οπως… σκασίλα μεγάλη και για τον περισσότερο κόσμο.

 

Για να σας πούμε την αλήθεια, ξέρουμε και την κατάληξη της ιστορίας. Πουθενά δεν θα βγάλει και το ξέρετε κι εσείς. Είτε «χειραγωγήθηκε» το ματς είτε όχι, κανένας δεν θα μπορέσει να καταλήξει σε μιαν άκρη με τις αποδείξεις που χρειάζονται για να καταδικαστούν ή να αθωωθούν κάποιοι. Είναι τόση η σκόνη που θα σηκωθεί γύρω γύρω που σίγουρα θα σκεπάσει την όποια αλήθεια.

 

Μπερδεμένα και τα δεδομένα, όταν βασίζονται σε τόσο θολές ενδείξεις:

 

«Λογικό» να ποντάρουν μερικοί πολλά λεφτά στα 3 με 4 γκολ σε έναν αγώνα του Παναθηναϊκού από την ώρα που ξέρουμε ότι τρώει εύκολα γκολ και κάνει και κάποιες ανατροπές.

 

«Λογικό» επίσης στην άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και με τα αλαλούμ αποτελέσματα που φέρνει να κάνει πολλούς να υποψιάζονται.

 

Ακόμη πιο «λογικό» και να θέλουν ορισμένοι να του τη στήσουν για να ρίξουν σκιές στην πιάτσα.

 

Ολα «λογικά». Και το συμπέρασμα; Πιάσ’ το αυγό και κούρευ’ το!

 

Ομως, αγαπημένοι μου παράγοντες, έτσι που το καταντήσατε το ποδοσφαιράκι μας, βουτηγμένο στην καχυποψία, στο οπαδιλίκι και στα συμφέροντα, όποια κι αν είναι η αλήθεια της ιστορίας, εσείς θα χάσετε στο τέλος. Τα αρρωστημένα σας μυαλά δεν σας αφήνουν να δείτε τις κερκίδες των γηπέδων μπας και συνέλθετε. Οι εξέδρες θυμίζουν… ψιχαλισμένα πεζοδρόμια. Αραιά αραιά, να φαινόμαστε καμιά σαρανταριά. Από τον Ευρωπαίο – πρωταθλητή Ολυμπιακό μέχρι την τσιγγάνα Καλλονή.

 

Γι’ αυτό, σταματήστε, αν θέλετε να σώσετε κάτι. Κοιτάξτε τον κόσμο που σας έχει γυρισμένη την πλάτη. Μπορεί οι περισσότεροι από τους οπαδούς όλων των ομάδων να μην ξέρουν ή να μην μπορούν να μάθουν τι ακριβώς παίζεται, αλλά διαθέτουν ένα ένστικτο-φαρμάκι που δεν κάνει σχεδόν ποτέ λάθος.

 

Σε λίγο καιρό τα ματς του πρωταθλήματος θα τα βλέπετε εσείς και οι φίλοι σας.

 

Scroll to top