Panathinaikos

03/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Εισαγγελική έρευνα για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο συγκεκριμένος αγώνας που έληξε με νίκη των «πράσινων» (3-1) θεωρήθηκε ύποπτος χειραγώγησης, καθώς πονταρίστηκαν πολλά χρήματα στο να επιτευχθούν στο ματς τρία έως τέσσερα γκολ.
      Pin It

 

H έκθεση της UEFA προς την ΕΠΟ (σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ύποπτο χειραγώγησης) στάθηκε η αφορμή για σχετική προκαταρκτική εξέταση από τον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας που έληξε με νίκη των «πράσινων» (3-1) θεωρήθηκε ύποπτος χειραγώγησης, καθώς πονταρίστηκαν πολλά χρήματα στο να επιτευχθούν στο ματς τρία έως τέσσερα γκολ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Με χαρά πληροφορηθήκαμε τη διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της την έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδειχθεί ότι ο Παναθηναϊκός πάντοτε αγωνίζεται για να κερδίσει, έντιμα και με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού. Αναμένουμε δε τα πορίσματα της εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να στραφούμε κατά παντός αποπειρωμένου, εμφανώς και υποκρυπτομένου, να σπιλώσει το ένδοξο όνομα του Παναθηναϊκού.»

efsyn.gr

 

Scroll to top