IST College

04/12/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εκδήλωση από το IST College

Εκδήλωση για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την παγκόσμια αγορά διοργανώνει το IST College, με επίτιμο καλεσμένο τον κορυφαίο εκφραστή των σύγχρονων τάσεων σε εκπαίδευση και εργασία, Sir Tim Wilson.
      Pin It

Ενημερωτική εκδήλωση με εισηγητή τον κορυφαίο εκφραστή των σύγχρονων τάσεων στην ανώτατη εκπαίδευση & στην αγορά εργασίας, Sir Tim Wilson διοργανώνει το IST College.

H διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης του ιδρύματος με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και άμεσης σύνδεσής της με την αγορά εργασίας, με στόχο να αναδειχθεί η σημασία της ανάπτυξης των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους νέους να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης παγκόσμιας αγοράς εργασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στις 12 Δεκεμβρίου,στις εγκαταστάσεις του IST College στο Μοσχάτο,και η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τις θέσεις και να ανταλλάξει απόψεις με τον Sir Tim Wilson, ο οποίος υπήρξε Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Hertfordshire και εξακολουθεί να είναι Επίτιμος Καθηγητής του ίδιου Πανεπιστημίου, καθώς και σύμβουλος της Βρετανικής Κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν στη συνεργασία επιχειρήσεων-Πανεπιστημίων, γεγονός που έχει μεταμορφώσει το Βρετανικό πανεπιστημιακό σύστημα την τελευταία δεκαετία.

efsyn.gr 

Scroll to top