05/12/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Starbucks για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Αυτά τα Χριστούγεννα τα Starbucks μας καλούν να μοιράσουμε στιγμές χαράς σε παιδιά, που το έχουν ανάγκη συγκεντρώνοντας βιβλία και παιχνίδια για να στηρίξουμε τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
      Pin It

starbΣε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα θα συγκεντρώνονται βιβλία και παιχνίδια, καινούρια ή σε καλή κατάσταση από 1/12 και για όλο το Δεκέμβριο και κάνοντας την αρχή θα προσφέρουν 200 βιβλία και παιχνίδια.

Αφού συγκεντρωθούν, οι συνεργάτες των Starbucks θα τα ταξινομήσουν με προσοχή και θα τα ετοιμάσουν για να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από όπου θα μοιραστούν στα παιδιά των οικογενειών, που υποστηρίζει καθημερινά το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά έχει αξία και θα γεμίσει την καθημερινότητα των παιδιών με δημιουργία και χαρά, δίνοντας στην αρχή του νέου χρόνου ένα δυνατό μήνυμα στήριξης και αγάπης.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» ιδρύθηκε από την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. και σε συνεργασία με τους τρεις μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, δημιούργησε τρία Κοινωνικά Παντοπωλεία στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

Μία συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού με σκοπό την ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών, που εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση τους. Μέχρι σήμερα 7.200 άπορες οικογένειες, περίπου 19.000 άνθρωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα των Κοινωνικών Παντοπωλείων.

Scroll to top