16/01/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η αναπτυξιακή μας υπανάπτυξη

      Pin It

Απαλλάσσονται τα σκάφη αναψυχής για πολλοστή φορά από την έκτακτη εισφορά. Εκτακτα. Διότι οι σκαφάτοι συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της οικονομίας τα μάλα. Ενώ κάτι μαλακοπίτουρες που ξενοπλένουν στη σκάφη -τρόπος του λέγειν- σαν νέες Γεωργίες Βασιλειάδου, πρέπει να φορολογούνται στεγνά καθόσον ανεπρόκοποι. Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι χιμπατζήδες έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Ενώ η δικαιοσύνη του ελληνικού Δημοσίου βρίσκεται μονίμως σε φάση υπανάπτυξης.

 

Ναυάγιο στην ξηρά ελέω τρόικας, η οποία απαιτεί να βάλουν λουκέτο το Ναυτικό Νοσοκομείο ή το ΝΙΜΤΣ. Εν ενεργεία αξιωματικοί και βετεράνοι του Πολεμικού Ναυτικού ναυτίλλονται στη δίνη των ιδιωτικού κύματος νοσηλείας. Δεν είναι να τους πιάσει ούτε ναυτία. Οι ναυτίλοι της δωρεάν υγείας ναυταπατώνται.

 

Αρχισε η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων. Οι μαγαζάτορες κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ως τρομοκράτες. Αφού κυνηγούν τον πελάτη με το ντουφέκι. Στη δυτική χώρα, τη Θράκη και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο δεσπόζουν σήμερα βροχές και καταιγίδες. Ισχυρές κατά τόπους χιονοπτώσεις θα λευκάνουν τα ορεινά των δυτικών ηπειρωτικών αλλά και ημιορεινών περιοχών της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

 

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές πρωινές βροχές θα έχουν Αττική και Θεσσαλονίκη. Βροχή ρευστού χορηγήθηκε σε συγγενείς του Ευ. Βενιζέλου από το Τ.Τ. με διαδικασίες εξπρές σε εποχές που η στρόφιγγα του δανεισμού είχε κλείσει. Υπουργοί πλήΤΤουν την κοινή λογική.

 

Το νομοσχέδιο για την πρόσληψη ιμάμηδων που θα διδάσκουν το Κοράνι στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης πυροδοτεί εντάσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. Διότι οι άνθρωποι διαπνέονται από το πνεύμα του διαφωτισμού. Τάσσονται εναντίον της διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία. Εκτός εάν, όλως τυχαίως, πρόκειται για ορθόδοξη και ουχί αλλόδοξη κατήχηση.

 

Υπάρχει πιθανότητα ισχυρών κατά περιόδους καταιγίδων αύριο στα δυτικά και αργότερα στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 8 Μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη ενώ η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί αισθητά.

 

Ξύπνιος ο υφυπουργός Ανάπτυξης και σύμβουλος του πρωθυπουργού Νότης Μηταράκης. Η ανάπτυξη σου λέει έρχεται από Δυσμάς. Και κάνει δώρο στους ξένους φορείς αθρόα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Ενώ στους ΟΤΑ μαθαίνει βέσπα.

 

Η αδικία θα διορθωθεί δηλώνει ο έτερος σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης. Θα επεναφέρουμε τους πολύτεκνους, τους συνταξιούχους, τους ένστολους, τους γιατρούς εκεί που ήταν. Το 1930 εννοεί αλλά αυτά δεν λέγονται.

 

Μετέωρος [email protected]

 

 

 

Scroll to top