tetRadio-logo

09/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

tetRADIO on line: Xmas web radios

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είστε σε mood Χριστουγέννων, υποθέτω με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας πως δεν (θα) βρίσκεστε και σε κανένα τρελό κέφι.
      Pin It

Τα ραδιόφωνά μας πάντως κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να μας βάλουν σε πνεύμα γιορτών. Μήπως και καταφέρουν να φτιάξουν τη διάθεσή μας. Και όχι μόνο παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο πρόγραμμά τους, αλλά και στήνουν ειδικά web radios για την περίσταση. Web radios μονοθεματικά τα οποία μεταδίδουν αποκλειστικά και μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

xristougenna-microfono-radio* Kαταρχάς ο Galaxy 92 που έφτιαξε πρώτος στο site του ένα χριστουγεννιάτικο web radio. «Φέτος τις γιορτές ο Galaxy 92 δημιούργησε για τους ακροατές του κάτι διαφορετικό… Ένα web radio που μεταδίδει συνεχώς τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χωρίς λόγια και χωρίς καμία διακοπή!» γράφει σχετικά.

* Το ίδιο έκανε και το Love Radio. Κι έστησε φέτος το Xmas Radio. Κι αυτός στο site του.

Προσέξτε όμως, μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις για web radios όχι για τα κανονικά τους προγράμματα, του «Galaxy 92» και του «Love Radio 97.5» που ακούμε στα FM και οι οποίοι συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικά με το συνηθισμένο τους ρεπερτόριο.

Μόνο ένα ραδιόφωνο των FM άλλαξε άρδην την playlist του και από τέλη Νοεμβρίου ήδη μπήκε σε φάση Χριστουγέννων. Ο «Easy 97.2» (πρώην ΑΝΤ1). Ενώ συνήθως μεταδίδει soft music όπως τη χαρακτηρίζει, πλέον, μέχρι και λίγο μετά τις γιορτές, παίζει αποκλειστικά και μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ούτε ο Αϊ Βασίλης δεν θα το άντεχε.

efsyn.gr

Scroll to top