mixalis-xrisoxoidis

09/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης προς Χ.Α.: «Είστε αμετανότητοι και άθλιοι»

Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κάλεσε από το βήμα της Βουλής τους χρυσαυγίτες βουλευτές να αποχωρήσουν από την αίθουσα «διότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται άτομα σαν αυτούς».
      Pin It

«Μαχαιροβγάλτες, δειλούς κι επικίνδυνους» χαρακτήρισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από το βήμα της Βουλής, καλώντας τους μάλιστα να αποχωρήσουν από την αίθουσα «διότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται άτομα σαν αυτούς».

Αφορμή για την έκρηξή του ήταν η τελευταία αποστροφή του λόγου του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό για την κατασκευή τζαμιού «χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός», λέγοντας πως «κάτι τέτοια μυαλά σαν εσάς έφεραν τη χώρα εδώ που βρίσκεται».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο υπουργός Μεταφορών για την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την επανεκκίνηση των οδικών έργων και απάντησε με σκληρή γλώσσα.

«Είστε αμετανότητοι και άθλιοι. Και καλό είναι να αποχωρήσετε το γρηγορότερο από αυτή την αίθουσα. Η θέση σας είναι αλλού. Είστε άμυαλοι, άθλιοι, γελοίοι και επικίνδυνοι. Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες. Και δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αποχωρούσαν από την αίθουσα της Βουλής.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top