xionia

11/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σε όλες τις περιοχές της χώρας, με τα χιόνια να φτάνουν ακόμα και τις περιοχές με υψόμετρο 200 μέτρων .
      Pin It

Σε αρκετά χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί το θερμόμετρο στις περισσότερες περιοχές, εξαιτίας του κύματος της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας.

Στην ανατολική και νότια Ελλάδα θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 7 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ, κάτι που θα έχει αποτέλεσμα να πέσει η θερμοκρασία κατά 6-8 βαθμούς, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και πρόσκαιρα σε πεδινές περιοχές με υψόμετρο 200-300 μετρά.

Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια το θερμόμετρο θα δείξει ακόμα και το 0.

Κατά τόπους θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινά και ημιορεινά και πρόσκαιρα σε πιο πεδινές περιοχές -με υψόμετρο 300 μέτρων.

Τσουχτερό κρύο στην Κεντρική και στη Δυτική Μακεδονία

Στους 0 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, στη Βέροια, στον Πολύγυρο, αλλά και στην πόλη των Σερρών.

Στους -2 βαθμούς Κελσίου, έπεσε η θερμοκρασία στην Έδεσσα, στους -4 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Φλώρινας, ενώ -1 δείχνει το θερμόμετρο στα Γρεβενά.

efsyn.gr

Scroll to top