Mantelis-Tasos

12/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθώος δήλωσε ο Μαντέλης

Ο πρώην υπουργός αρνήθηκε όσα του αποδίδονται για τα χρήματα που έλαβε από τη Siemens, ενώ τόνισε πως ο συγκατηγορούμενός του Γ. Τσουγκράνης «δεν γνώριζε τίποτε» όταν άνοιγε τον περίφημο λογαριασμό στο όνομα .
      Pin It

Την κατηγορία ότι έλαβε μίζα 450.000 μάρκων την περίοδο 1998-2000, όταν ήταν επικεφαλής του υπουργείου Μεταφορών, αρνήθηκε κατά την τοποθέτησή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης.

«Αρνούμαι την κατηγορία» δήλωσε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο ο κ. Μαντέλης, ενώ αναφερόμενος στον κουμπάρο και συγκατηγορούμενό του Γιώργο Τσουγκράνη τόνισε ότι ενεπλάκη στην υπόθεση χωρίς να γνωρίζει τίποτα. «Είναι εδώ κατηγορούμενος εξαιτίας της δικής μου συμπεριφοράς» υπογράμμισε.

Στο εδώλιο μαζί με τον κ. Μαντέλη, κατηγορούμενοι για ενεργητική δωροδοκία κατά μόνας και από κοινού, άπαξ και κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα έχουν παραπεμφθεί οι Γεώργιος Τσουγκράνης επιχειρηματίας και κουμπάρος του κ. Μαντέλη, Αντωνία Μάρκου εφοριακή υπάλληλος, Ηλίας Γεωργίου πρώην στέλεχος της ελληνικής Siemens και Αριστείδης Μαντάς συνεργάτης του βασικού κατηγορούμενου.

efsyn.gr

Scroll to top