Olympiakos

12/12/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Την ώρα του ματς, χάζευαν μακέτες

Και μόνο ότι κάποιοι Παναθηναϊκοί διάλεξαν τη βραδιά που έπαιζε ο Ολυμπιακός με την Αντερλεχτ για να παρουσιάσουν το... νέο γήπεδο που... θα φτιάξουν στη Λεωφόρο προδίδει τουλάχιστον μιζέρια ανακατεμένη με ανοησία .
      Pin It

Του Ν. Ασημακόπουλου

 

Και μόνο ότι κάποιοι Παναθηναϊκοί διάλεξαν τη βραδιά που έπαιζε ο Ολυμπιακός με την Αντερλεχτ για να παρουσιάσουν το… νέο γήπεδο που… θα φτιάξουν στη Λεωφόρο προδίδει τουλάχιστον μιζέρια ανακατεμένη με ανοησία.

 

Σε μια χρονιά που η ομάδα τους δεν κατάφερε να πάρει καν αδειοδότηση για να παίξει στην Ευρώπη και τη στιγμή ακριβώς που ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία και πιο αποφασιστική προσπάθεια να περάσει στους 16 του Champions League, κάποιοι πράσινοι οργάνωναν… πανηγυρική εκδήλωση για να παρουσιάσουν τη μακέτα ενός γηπέδου που όλοι ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

 

Αποκομμένοι προφανώς από την πραγματικότητα και εγκλωβισμένοι σε έναν δικό τους μικρόκοσμο μέσα στον οποίο ο Ολυμπιακός… δεν υπάρχει (κι αν υπάρχει είναι επειδή τον σπρώχνουν όχι μόνο οι ελληνικές αλλά και οι… ευρωπαϊκές παράγκες!), προτίμησαν να… σαμποτάρουν το σημαντικό της προχθεσινής νύχτας και να κατασκευάσουν ένα δικό τους «γεγονός»…

 

Αντί να δουν το παιχνίδι, έστω και χωρίς να χαρούν υποχρεωτικά, αφού δεν ήταν η δική τους ομάδα εκεί, προτίμησαν να κάθονται και να… χαζεύουν μακέτες!

 

Αλλά και πολλοί από εκείνους που το παρακολούθησαν, αντί να πουν στο τέλος ένα μπράβο επειδή νίκησε και προκρίθηκε μια ομάδα που βρίσκεται απέναντί τους, παίζοντας κόντρα σε βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο που την αντιμετώπισε στα ίσια, προτίμησαν να το θεωρήσουν εύνοια της διαιτησίας μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε ένας ρέφερι να δώσει με μοναδική συνέπεια τρία πέναλτι που ήταν και τα τρία, και τρεις αποβολές που επίσης ήταν και οι τρεις.

 

Ολα αυτά από μερικούς Παναθηναϊκούς πέρασαν ντούκου, όχι επειδή είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλά γιατί έχουν μάθει να βλέπουν το ποδόσφαιρο μόνο εκεί που υπάρχει η δική τους ομάδα.

 

Και τέτοιους βρίσκουμε παντού. Αρκεί να θυμηθούμε παρόμοιες αντιδράσεις φίλων του Ολυμπιακού στις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες του Παναθηναϊκού παλιότερα, για να καταλάβουμε…

 

Scroll to top