tsipras-synedrio

15/12/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκρίθηκε η υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε ποσοστό 84,1% - «Αντιπροσωπεύουμε τις δυνάμεις της προόδου και της εργασίας και θα νικήσουμε» τόνισε.
      Pin It

Την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκ μέρους του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ενέκρινε το σώμα του συνεδρίου του Κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκέντρωσε ποσοστό 84,1% και αμέσως μετά την εκλογή του τόνισε ότι είναι ώρα για δουλειά και αγώνα για την Ευρώπη της ελπίδας και της αλληλεγγύης, ενώ δεσμεύθηκε ότι η υποψηφιότητά του θα είναι όλων των Ευρωπαίων πολιτών.

«Η μάχη είναι ανάμεσα στους πολίτες και τα συμφέροντα των αγορών, ανάμεσα στους πολίτες και τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού» ανέφερε και συμπλήρωσε πως αντιπροσωπεύει «τις δυνάμεις της προόδου και της εργασίας».

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία σημείωσε ότι «τα περιθωριακά κόμματα της Ευρώπης αποφάσισαν σήμερα, ότι ο καλύτερος Εκπρόσωπός τους είναι ο κ. Τσίπρας».

«Κομμουνιστικά, Σταλινικά απολιθώματα, με ακραίες θέσεις, απόγονοι των πιο σκληρών καθεστώτων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα έναν “άξιο υποψήφιο”» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ και συμπληρώνει πως «δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ότι η πλειοψηφία των κομμάτων αυτών δεν έχουν καταφέρει καν να εκλέξουν βουλευτή στα κοινοβούλια των χωρών τους, και τα περισσότερα από αυτά έχουν ακραίες αντιευρωπαϊκές θέσεις».

efsyn.gr

Scroll to top