17/12/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος

      Pin It

Χαζός ο Γιωργάκης, ε; Ο μόνος που έβγαλε λεφτά με την κρίση

 

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ωραία κωμωδία τη νύχτα. «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος ». Αν τολμήσει κανείς να πει ότι αυτό το λέω για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ήταν στον «Ενικό», και τον Αδωνη Γεωργιάδη, που ήταν στην «Ανατροπή», είναι το λιγότερο κακόβουλους.

 

Αντίθετα οι δυο τους στάθηκαν πολύ καλά και εντυπωσίασαν με την εξυπνάδα τους και το κοφτερό μυαλό τους. Ο Χατζηνικολάου καλησπέρισε τον Κυριάκο, που γέλασε πολύ γιατί του φάνηκε αστείο. Γελούσε συνεχώς, αλλά υπάρχει πλήρης διαφωνία της στήλης για τα περί λοβοτομής.

 

Στη συνέχεια, πάντα γελώντας, είπε ότι συμφώνησε με την τρόικα για τις 12.000 απολύσεις και μετά έλεγε για 15.000 απολύσεις για το 2014, 25.000 μετά δεν ξέρω για το έτος, γιατί δεν μπορώ να τα συγκρατώ όλα και να σας τα μεταφέρω.

 

Μετά σκασμένος πάντα στα γέλια ο Κυριάκος μάς είπε ότι θα κλείσουν 12 Οργανισμοί μέχρι το τέλος του χρόνου και το κρατάει να το ανακοινώσει τα Χριστούγεννα, οπότε φέτος θα σφαχτούν πιο πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι από γαλοπούλες.

 

Μετά ο κ. Χατζηνικολάου μεσάνυχτα και κάτι μας είπε ότι γίνεται αυτή τη στιγμή συνάντηση Σαμαρά – Στουρνάρα, για να φανεί ότι δουλεύουν όλο το 24ωρο.

 

Ο Σαμαράς είχε γυρίσει λίγο πριν από το Αζερμπαϊτζάν γιατί παρουσιάστηκε βλάβη και, όπως δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου, το προσγείωσε μόνος του.

 

Η πραγματικότητα είναι ότι επέστρεψε γιατί μετάνιωσε και ήθελε να δει τα καμάρια του Αδωνη και Κυριάκο στην τηλεόραση.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει να μοιάζει πολύ του πατέρα του. Στην εκπομπή άρχισε να κουνάει τον ώμο του σαν τον Κώστα Μητσοτάκη. Μια φορά μάλιστα κούνησε και τους δύο ώμους του, επιτυγχάνοντας τζακ ποτ.

 

Ο Πρετεντέρης πριν από τον Αδωνη και το υπόλοιπο πάνελ έβγαλε τη ρεπόρτερ Τζήμα που μας είπε εκτάκτως ότι έφυγε ο Τόμσεν για σκι, γιατί στο χιονοδρομικό του Παρνασσού δεν το έχει στρώσει καλά.

 

Η πρώτη ερώτηση του Πρετεντέρη ήταν στον Λοβέρδο και ήταν άστοχη όπως πάντα, γιατί δεν τον ρώτησε τα προγνωστικά του για την κλήρωση Ολυμπιακού – Μάντσεστερ Γ.

 

Ωραιότατη η μπλε γραβάτα του Αδωνη που είχε συναγωνισμό με τον κ. Πατούλη ποιος να γλείψει περισσότερο τον πρωθυπουργό. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η μεταρρύθμιση στην υγεία θα γίνει οπωσδήποτε μέχρι να τα τινάξουν όλοι οι Ελληνες.

 

Εκανα και ένα ζάπινγκ στο «Ράδιο Αρβύλα», αλλά πάλι έφυγα για το «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος», αφού είμαι ηλίθιος και πανηλίθιος και κάθομαι και βλέπω τους πανηλίθιους.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top