19/12/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Την ώρα που ο Πέτρος Κωστόπουλος σέρνει τη μαγκιά του σε ένα πρωινάδικο, οι (πρώην) εργαζόμενοι σε (πρώην) εταιρεία του, οι απλήρωτοι του «Nitro 102,5», πήραν την κατάσταση στα χέρια τους κι επαναλειτούργησαν το ραδιοφωνάκι. Και προχωρούν με αυτοδιαχείριση. Την ώρα που ο Πέτρος Κωστόπουλος χαριεντίζεται στους ξεφτι(λι)σμένους τηλεοπτικούς καναπέδες του life style ακούγοντας λαϊκοπόπ τραγουδιστές, ο «Nitro 102,5» παίζει ξανά ωραίες μουσικές. Ας συντονιστούμε. Συντονιστείτε.

 

…………………………………

 

 

 

pretenterisΛείπεις, Γιάννη, από το ραδιόφωνο, λείπεις…

 

………………………………….

 

 

 

«Να ξεκινήσουμε την ανάγνωση των κυριακάτικων εφημερίδων με την “Καθημερινή”, που φιλοξενεί συνέντευξη του πρωθυπουργού της Ελλάδος, της χώρας μας, του κύριου Αντώνη Σαμαρά». Δεν είναι ΥΕΝΕΔ, είναι ένα χαρούμενο κυριακάτικο ξύπνημα στην Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία.

 

…………………………………

 

 

Οι ακροαματικότητες των αθηναϊκών ραδιοφώνων τον τελευταίο μήνα.

 

1. Real 97,8 15,4%

 

2. Μελωδία 99,2 10,7%

 

3. Σκάι 100,3 10,3%

 

4. DeeJay 95,2 8,4%

 

5. Ρυθμός 94,9 8,3%

 

6. Sfera 102,2 8,2%

 

7. Δίεση 101,3 8,2%

 

8. NovaΣΠΟΡ 94,6 7,8%

 

9. Easy 97,2 7,5%

 

10. Kiss 92,9 7,4%

 

……………………………………..

 

 

Επίθεση με γκαζάκια και μολότοφ στην εισπρακτική εταιρεία των παιδιών τού πρώην προέδρου της Βουλής, κ. Δημήτριου Σιούφα, είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, πράξη επαίσχυντη που σκόρπισε πένθος στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Αφορμής δοθείσης, θυμηθήκαμε την εποχή που ο κ. Σιούφας ήταν πρόεδρος της Βουλής και ανάμεσα στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του ήταν και η δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Και όχι μόνο πήρε-πήραν κόσμο τελικά, αλλά ορισμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς τους δέχτηκε, πριν τους προσλάβουν, ο ίδιος ο κ. Σιούφας στο γραφείο του. Προφανώς γνώριζε από ραδιόφωνο, πού ξέρετε, μπορεί και να είχε διατελέσει διευθυντής προγράμματος σε κανέναν σταθμό στο παρελθόν. Φυσικά, το ραδιόφωνο της Βουλής δεν λειτούργησε ποτέ, έμειναν μόνο οι προσλήψεις των ημετέρων.

 

……………………………………..

 

 

Ραδιοφωνικό SOS τραγουδιών – mayday-mayday – σήμα κινδύνου

 

1. Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια

 

2. Τα τραγούδια αγάπης

 

3. Οχι άλλες διασκευές σε τραγούδια

 

4. Οι συχνές επαναλήψεις των ίδιων τραγουδιών στον Pepper 96,6

 

5. Tα λαϊκά, καψουρολαϊκά του Λάμψη 92,3.

 

…………………………………….

 

Νεοσύστατος ο «Μέντα 88», φρέσκος στα FM, δείχνει όμως να έχει μείνει λίγο πίσω στον χρόνο, καμιά δεκαετία περίπου. Λίγο αναχρονιστικό ακούγεται το στιλ του. Ωστόσο, δεν είναι κακό ραδιόφωνο, παίζει το καλό ελληνικό τραγούδι. Και σίγουρα θα τα βρει τα πατήματά του. Χρειάζεται όμως αλλαγή ρότας, του λείπει η απαραίτητη φρεσκάδα.

 

[email protected] www.e-tetradio.gr

 

Scroll to top