27/12/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Merry X-mas

      Pin It
Σύσσωμο το Μέμφις με Καλάθη και Κουφό

Σύσσωμο το Μέμφις με Καλάθη και Κουφό

NBA-ai-tarandos-basketΤου Γιάννη Ντεντόπουλου

 

 

Για το ΝΒΑ αλλά και για τις ομάδες που είναι σκορπισμένες ανά την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων είναι ακόμη μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουν το κοινωνικό πρόσωπό τους.

 

 

Ανάλογα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της κάθε μιας προγραμματίζονται επισκέψεις σε νοσοκομεία παίδων, ορφανοτροφεία, στρατιωτικές ακαδημίες ή ακόμη και σε ευαγή ιδρύματα που φιλοξενούν ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, για να μοιράσουν δώρα αλλά κυρίως χαμόγελα.

 

Οι Μπουλς μοιράζουν δώρα

Οι Μπουλς μοιράζουν δώρα

 

Σούπερ σταρ, όπως ο Ρανζόν Ρόντο, ο Ντουέιν Ουέιντ, ο Νέιτ Ρόμπινσον, ο Ντουάιτ Χάουαρν, ο Πάου Γκασόλ φοράνε τον σκούφο -ή ακόμη και ολόκληρη τη στολή- του Αγιου Βασίλη και βγαίνουν στον δρόμο.

 

 

 

 

 

 

Και μόνο η παρουσία τους είναι αρκετή για να αλλάξει τη διάθεση των ανθρώπων γύρω τους, αφού είναι φανερό κι από τις φωτογραφίες ότι το κάνουν με την καρδιά τους.

Ο Πάου Γκασόλ

Ο Πάου Γκασόλ

 

 

Ολα αυτά στο πλαίσιο του προγράμματος «NBA Cares», που θα πει ότι «το ΝΒΑ νοιάζεται». Ενα πρόγραμμα το οποίο μπαίνει μπροστά όχι μόνο σε τέτοιες γιορτές, αλλά και σε δύσκολες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα η πρόσφατη τραγωδία στις Φιλιππίνες.

 

 

 

Οι Πέισερς σε στρατιωτικό νοσοκομείο

Οι Πέισερς σε στρατιωτικό νοσοκομείο

Scroll to top