30/12/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Από τη Μαλαισία στο εδώλιο

      Pin It

liberte-pour-michelΣήμερα αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί, χωρίς δίπλωμα, ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.

 

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί πριν από δέκα μέρες και ο ίδιος δεν είχε παρουσιαστεί στο δικαστήριο, λόγω των… χριστουγεννιάτικων διακοπών του στη Μαλαισία. Η αναβολή είχε δοθεί κατόπιν αιτήματος του συνηγόρου του προκειμένου να προσκομίσει -όπως είχε υποστηρίξει- το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, έχει ήδη πληρώσει τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν, έχει πάρει πίσω τις πινακίδες του οχήματος, τις οποίες είχε καταθέσει τον περασμένο Αύγουστο, και έχει καταβάλει τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας.

 

Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του πρώην υπουργού αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, ενώ του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για τη μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι είχε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια χωρίς άδεια.

 

Μαρ.Δ.

 

Scroll to top