Pin It

Ως εκ θαύματος δεν υπήρξαν τραυματισμοί προχθές το μεσημέρι στον Αλιμο, όπου δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή έστησαν ενέδρα θανάτου εις βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων. Στους πυροβολισμούς των δραστών απάντησε ο ίδιος ο επιχειρηματίας, με συνέπεια οι επίδοξοι δολοφόνοι να τραπούν σε φυγή. Τώρα οι αστυνομικοί αναζητούν τα αίτια που έθεσαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας MEKO cars στο στόχαστρο των δραστών, αν και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

Η δολοφονική απόπειρα σημειώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 1, στο ύψος του Αλίμου. Δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε μια μηχανή τύπου enduro, προσέγγισαν το κατάστημα και άνοιξαν πυρ εναντίον του επιχειρηματία, την ώρα που έβγαινε από το κατάστημα και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του βρισκόταν ακόμη ένα άτομο. Επειδή εκείνη τη στιγμή περνούσε από εκεί μια γυναίκα, οι δράστες σταμάτησαν για λίγο να πυροβολούν και σε αυτό το διάστημα ο 50χρονος βρήκε τον χρόνο να κρυφτεί και να ανταποδώσει τα πυρά με όπλο το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια. Οι δράστες διέφυγαν τελικά από την οδό Χρονοπούλου, κάθετη στην Ποσειδώνος.

 

Οπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, είναι θαύμα που από την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός. Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που ανέλαβαν να εντοπίσουν την ταυτότητα των δραστών, αλλά και τα κίνητρα της επίθεσης, συνεχίζονται.

 

M. Tσαλδάρης

 

Scroll to top