Pin It

Αλλαγές δρομολογίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών μέχρι τα Θεοφάνια. Σήμερα και αύριο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται με βάση το πρόγραμμα δρομολογίων του Σαββάτου, ενώ μέχρι τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, τα δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) θα εκτελούνται με μειωμένη συχνότητα.

 

Παράλληλα, η Τροχαία θα έχει έντονη παρουσία στα εθνικά δίκτυα της χώρας προκειμένου να διευκολύνει τους εκδρομείς. Ανήμερα των Θεοφανίων για το ρεύμα εισόδου, από τις 15.00 έως τις 22.00, θα απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου στις εξής εθνικές οδούς:

 

● Στη Νέα Εθνική Οδό και στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας, εξαιρούμενου του τμήματος από τη χιλιομετρική θέση 145 έως τη χιλιομετρική θέση 205+800 (κόμβος Ρίου).

 

● Στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χιλιομετρική θέση 410) μέχρι τη Λάρισα (χιλιομετρική θέση 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι).

 

● Στην Εθνική Οδό Νέων Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χιλιόμετρο, μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

 

● Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χιλιομετρική θέση 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

 

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου δεν θα ισχύσει καμία απαγόρευση.

 

Scroll to top