07/01/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Παπούλιας: Ολοι μαζί…

      Pin It

Στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στην ακριτική Τέλενδο βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας. Ο Κάρολος Παπούλιας μαζί με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έφθασαν στο νησί χθες το πρωί με ελικόπτερο, προερχόμενοι από το αεροδρόμιο της Κω, όπου τους υποδέχθηκαν βουλευτές και τοπικοί φορείς.

 

Σε δηλώσεις του μετά την τελετή, ο Κάρολος Παπούλιας ευχήθηκε «όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα της κρίσης» και τόνισε πως ήρθε σε μια ακριτική περιοχή, σαν ακρίτας και αυτός, για να τιμήσει αυτούς που στέκονται εδώ και αντιστέκονται. «Εχουν δίκαια παράπονα, τους ξεχνάμε καμιά φορά, έχουν προβλήματα που πρέπει να τα λύσουμε, γιατί αξίζει για να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους», επεσήμανε.

 

Στη συνέχεια μετέβη με ελικόπτερο στην Ψέριμο, όπου συζήτησε με τους κατοίκους του νησιού και ενημερώθηκε για τις ζημιές που είχαν προκληθεί από τις βροχοπτώσεις του περασμένου Νοεμβρίου. Το τρίτο και τελευταίο νησί που επισκέφθηκε ήταν η Κάλυμνος, όπου ο δήμος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

Scroll to top