13/01/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μέγαρα: εξώδικο στον Καμίνη

      Pin It

Οπως ήδη αναμενόταν, έφτασε στα άκρα η διαμάχη μεταξύ της κυρίας Ελένης Γουίν-Ανδρέου και του Δήμου Αθηναίων για το κυνοκομείο των Μεγάρων. Υπενθυμίζουμε ότι η κυρία Γουίν είχε δωρήσει στον δήμο το κυνοκομείο της με κάποιους όρους, τους οποίους όμως ο δήμος -όπως ισχυρίζεται η κυρία Γουίν, και όπως διαπίστωσαν κτηνίατροι του Δημοσίου- δεν τήρησε. Ετσι, η δωρήτρια, με εξώδικό της (5/11/13) δηλώνει στον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γ. Καμίνη, την απόφασή της να ανακαλέσει τη δωρεά. Την απόφασή της δικαιολογεί ως εξής:

 

• «Ιδιαίτερα λυπούμαι διότι με τη δωρεά μου συνήργησα στην τραγική αυτή εξέλιξη, με θύματα τα άκακα και ταλαιπωρημένα αδέσποτα του καταφυγίου».

 

• «Για τη συμπεριφορά σας και την απόλυτη απαξίωση του έργου μου, καθώς και για την παράβαση κυρίως του άρθρου 9 της δωρεάς μου, που αφορά τη φροντίδα και την κτηνιατρική μέριμνα των ήδη φιλοξενούμενων ζώων».

 

Με το ίδιο εξώδικο, η κυρία Γουίν καλεί τον δήμαρχο να συναινέσει στην ανάκληση της δωρεάς, δηλώνοντας ότι, στην περίπτωση αυτή, θα δεχτεί να παραμείνει στον έλεγχο του δήμου το βασικό (2 ορόφων) κτήριο του καταφυγίου, ώστε να λειτουργήσει ως κτηνιατρείο-κλινική μικρών ζώων.

 

Αυτά προς το παρόν. Για να δούμε, πώς θα εξελιχτεί η υπόθεση αυτή, που ήδη έχει ταλαιπωρήσει πολύ πάνω από 200 ζωάκια;

 

Scroll to top