14/01/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ Τ.Τ. ΑΠΟ ΑΝ.ΕΛΛ. - ΔΗΜΑΡ - ΚΚΕ

Αντρίκος: Τα CDs υπήρξαν επί κυβέρνησης Καραμανλή

      Pin It

Στο μικροσκόπιο των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης μπαίνει το σκάνδαλο του Τ.Τ., ενώ ο Αντρίκος Παπανδρέου απέρριψε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

 

Απόλυτα δικαιωμένοι για τις εξελίξεις δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, με τον Πάνο Καμμένο να αναφέρει ότι «διεφθαρμένοι τραπεζίτες συνεχίζουν να δίνουν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς κάλυψη, σε εκδότες οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση, σε εργολάβους όπως ο κ. Μπόμπολας ή ο κ. Ψυχάρης».

 

Η ΔΗΜΑΡ, διά του Δημήτρη Χατζησωκράτη (ΣΚΑΪ), χαρακτηρίζει το σκάνδαλο του Τ.Τ. «από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης». Το στέλεχος του κόμματος σημείωσε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης «αποτελεί ελάχιστη πολιτική υποχρέωση της δικομματικής κυβέρνησης και μείζονα πρόκληση στην ελληνική δικαιοσύνη».

 

«Επιβεβαιώνεται ότι τα διάφορα σκάνδαλα αποτελούν την άλλη όψη του νομίσματος της αντιλαϊκής πολιτικής που φορτώνει με βάρη το λαό» σημειώνει το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι «η βασική αιτία της διαφθοράς και της σήψης πρέπει να αναζητηθεί στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα».

 

Για «νέα παραληρηματική εκστρατεία λασπολογίας» έκανε λόγο ο Αντρίκος Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι τα CDs «αγοράστηκαν και πουλήθηκαν από τη διοίκηση Τ.Τ. επί κυβέρνησης Καραμανλή, κυβέρνηση στην οποία ανήκε ο κατ’ επάγγελμα υβριστής μου κ. Καμμένος», ενώ «τα δάνεια του Τ.Τ. στο ζεύγος Γριβέα έγιναν επί κυβέρνησης Καραμανλή, κυβέρνηση στην οποία ανήκε και πάλι ο αρχηγός ενός όλο και μικρότερου πολιτικού κόμματος», εννοώντας τους ΑΝ.ΕΛΛ.

 

Scroll to top