georgiadis

14/01/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Γεωργιάδης στο «Αγία Όλγα»

«Το νοσοκομείο δεν είναι δικό σας, θα φύγω, δεν με διώχνετε», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός στους εργαζομένους που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παρουσία του. Η σχετική εκδήλωση τελικά ματαιώθηκε.
      Pin It

Μόνο με επιτυχία δεν στέφθηκε η επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», προκειμένου να λάβει μέρος στην εκδήλωση για τους ευεργέτες του νοσοκομείου.

Ο υπουργός ήρθε αντιμέτωπος με τις αποδοκιμασίες, τη δυσαρέσκεια καθώς και τις φραστικές επιθέσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου, εθελοντών στο φαρμακείο αλληλεγγύης στα Πατήσια καθώς και ανασφάλιστων πολιτών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χαρακτήρισε τα άτομα που διαμαρτυρήθηκαν μια μειοψηφία ενώ επεσήμανε ότι οι μεταρρυθμίσεις στο σύστημα Υγείας θα ολοκληρωθούν.

Ωστόσο, μετά από μεμονωμένες φραστικές επιθέσεις και συνθήματα όπως «τα νοσοκομεία θα μείνουν ανοιχτά, Αδωνι φασίστα άκου το καλά», η εκδήλωση δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθεί. Αν και ο υπουργός Υγείας, συνάντησε στα γραφεία της διοίκησης την κόρη του ευεργέτη, Αλίκη Περωτή, οι συγκεντρωμένοι παρέμεναν και συνέχιζαν να διαμαρτύρονται.

«Το νοσοκομείο δεν είναι δικό σας, θα φύγω, δεν με διώχνετε», είπε χαρακτηριστικά ο Α. Γεωργιάδης.

efsyn.gr με πληροφορίες από Mega Channel

 

Scroll to top