sakkas

16/01/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Συνελήφθη ξανά ο Σακκάς

Με την κατηγορία πως αποτύπωμά του βρέθηκε σε μία γιάφκα των «Πυρήνων της Φωτιάς». Το σχετικό ένταλμα εκδόθηκε και υλοποιήθηκε άμεσα. Νωρίτερα είχε ασκηθεί έφεση από την Εισαγγελία κατά της απόφασης για παραβίαση του όρου διαμονής στην κατοικία του .
      Pin It

Ο Κώστας Σακκάς συνελήφθη ξανά σήμερα (Πέμπτη) το απόγευμα, με την κατηγορία πως αποτύπωμά του βρέθηκε σε μία γιάφκα των «Πυρήνων της Φωτιάς». Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για την πρώτη γιάφκα που είχε εντοπιστεί από την Αντιτρομοκρατική στο πλαίσιο των ερευνών για την οργάνωση, στην οδό 25ης Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ένταλμα εκδόθηκε και υλοποιήθηκε άμεσα: ο Κώστας Σακκάς συνελήφθη σε εκτέλεση του εντάλματος για πράξεις του άρθρου 187Α του ποινικού κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης και κατάρτισης ένοπλης ομάδας, και θα οδηγηθεί αύριο (Παρασκευή) στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών.

Νωρίτερα σήμερα, είχε ασκηθεί έφεση από  την Εισαγγελία κατά της απόφασης του αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο Κώστα Σακκά για το αδίκημα της παραβίασης περιοριστικού όρου της διαμονής στην κατοικία του.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σακκάς, που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», συνελήφθη πριν λίγες ημέρες γιατί διανυκτέρευσε σε σπίτι φίλης του. Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, βρισκόταν στο σπίτι της φίλης του για τη γιορτή του πατέρα της και επειδή είχε πιει λίγο παραπάνω αποφάσισε να μείνει εκεί τη νύχτα.

efsyn.gr

Scroll to top