Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Νέο ερωτικό σκάνδαλο πολιτικού ξεσπάει μετά από αυτά των Ομπάμα και Ολάντ. Αυτή τη φορά μάς αφορά άμεσα γιατί το θέμα που θα σπάσει κάθε ρεκόρ συζητήσεων είναι του Αντώνη Σαμαρά.

 

Ο Σαμαράς έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα πιο δυνατά από Ολάντ και Ομπάμα και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο όλη τη μέρα παρά μόνο με το φλογερό αντικείμενο του πόθου του.

 

Το όνομα αυτής δεν έχει σημασία, αφού αποκαλύπτουμε την ιδιότητά της: είναι η «Μις Ανεργία 2013» που εξέλεξε φέτος ο ΟΑΕΔ.

 

Για να πάρει αυτόν τον επίζηλο τίτλο είναι πρώτα απ' όλα μορφωμένη και έξυπνη. Ξέρει πέντε ξένες γλώσσες και έχει δύο μεταπτυχιακά. Αλλά δεν έφταναν για την πρόσληψή της ως καθαρίστριας.

 

Οπως όλες οι κοπέλες, σήμερα, είναι πολύ όμορφη και πολύ εντυπωσιακή, ακόμα πιο πολύ και από τη Μισέλ Ασημακοπούλου. Τη γνώρισε ο Σαμαράς σε μία από τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του στον ΟΑΕΔ και του έκανε αμέσως κλικ.

 

Αρχισε κατόπιν τις υποσχέσεις, ότι θα τη διορίσει εκτός ΑΣΕΠ, γιατί στο Μαξίμου έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις γραμματέων που έχει δίπλα του, από τους Χρύσανθο Λαζαρίδη, Σίμο Κεδίκογλου και τον Μουρούτη που κάνει και επιπλέον δουλειά στη μονταζιέρα.

 

Το πάθος είναι σφοδρό για τον Σαμαρά που κάθεται όλο το 24ωρο στο Μαξίμου για να μιλάει τηλεφωνικά με τον έρωτά του, και η Μέρκελ έχει σκυλιάσει γιατί τη γράφει κανονικά και της πουλούσε αγάπες φούμαρα, μόνο και μόνο για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως ο Ολάντ δεν έχει επισκεφθεί μία βδομάδα τώρα τη σύζυγό του που έχει πάθει νευρικό κλονισμό λόγω της γκόμενας ηθοποιού, το ίδιο ο Σαμαράς δεν έχει καν τηλεφωνήσει στην καγκελάριο από τη μέρα που έσπασε τη λεκάνη της και κοιτάζει πώς να ρίξει στο κρεβάτι την εκρηκτική «Μις Ανεργία», που όλοι γι' αυτήν μιλάνε. Για την Ανεργία συζητάνε όλοι.

 

Ο Σαμαράς επειδή είναι μέγας τσιγκούνης έχει ζητήσει από τον Στουρνάρα ένα σπίτι από αυτά που ο υπουργός κατάσχει για να στεγάσει τον έρωτά του.

 

Η βόλτα Σαμαρά προχθές το βράδυ Μαξίμου – Χίλτον αφορούσε ακριβώς αυτή την υπόθεση, γιατί δεν έβρισκε ο πρωθυπουργός άλλο τρόπο να συναντηθούν, αφού η σύζυγός του έχει δικούς της ανθρώπους στο Μαξίμου που της καρφώνουν όλα τα σαλιαρίσματα.

 

Η «Μις Ανεργία 2013» όμως τον έστησε και ο Σαμαράς είναι σε κακά χάλια, γι' αυτό προχθές δεν απάντησε στον Φαράτζ που τον έκανε μία από χόρτα και κάθισε κότα απέναντί του, γιατί άλλο πράγμα τον έκαιγε.

 

Γενικά στην κυβέρνηση πολλοί έχουν στραφεί στις εξωσυζυγικές σχέσεις επειδή βαρέθηκαν να πηδάνε μόνο μισθωτούς και συνταξιούχους και αναζητούν κάτι πιο φυσιολογικό.

 

Ο Βρούτσης έχει ερωτευτεί μια διαδηλώτρια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια δημόσια υπάλληλο που απέλυσε και ο Αδωνις μία νοσοκόμα σε κάθε νοσοκομείο, γι' αυτό κάνει τάχα μου εφόδους στα νοσοκομείο τη νύχτα.

 

Φυσικά συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση οι έρωτες ξένων ηγετών που είναι γενικώς αγάμητοι, και ο τελευταίος που κυκλοφορεί είναι ο έρωτας του προέδρου της Βόρειας Κορέας με τον Ολι Ρεν.

 

Επίσης ερωτοχτυπημένος είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και της έχει γίνει φορτικός να χωρίσει αμέσως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, γιατί διαφορετικά θα κόψει τις φλέβες του και τον αγωγό που φέρνει το φυσικό αέριο στην Ελλάδα.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Το φλουρί της «Εφ. Συν.» έπεσε στον Κουφοντίνα!

 

Το φλουρί της πίτας της «Εφημερίδας των Συντακτών» που κόπηκε χθες έπεσε στον Δημήτρη Κουφοντίνα που ήταν παρών, αφού είχε πάρει ολιγόωρη άδεια για να παραστεί στην εκδήλωση.

 

Γνωστό ότι οι «πρόθυμοι ηλίθιοι» κατά Πρετεντέρη συντάκτες αυτής της εφημερίδας, δημοσιεύουν άρθρα τρομοκρατών και τους φιλοξενούν στα γραφεία, όπως τον Χριστόδουλο Ξηρό.

 

Που το είπαμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Επίσης φιλοξενούμε και τον Κώστα Σακκά από χθες, γιατί το 'σκασε χωρίς άδεια για να παραστεί στη λαμπρή τελετή μας.

 

Απουσίαζε μόνο ο Μαζιώτης γιατί είχε ανειλημμένη υποχρέωση εκείνη την ώρα – έκλεβε μια τράπεζα.

 

Σνόμπαρε επίσης την εκδήλωση ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Παρ' ότι προσκλήθηκε από τους πρόθυμος ηλίθιους συντάκτες. Ομως έστειλε τη γιαγιά του, στο σπίτι της οποίας κρύβεται.

 

Ο Δημ. Κουφοντίνας ρωτούσε για τη βασιλόπιτα που ήταν ωραιότατη και πώς εκτελέστηκε, ενώ το φλουρί που κέρδισε αντιστοιχούσε σε δύο μετοχές της «Εφημερίδας των Συντακτών».

 

Να τονιστεί ότι το πρώτο κομμάτι της πίτας ο διευθυντής μας το έκοψε για τον Γιάννη Πρετεντέρη που δόξα τω θεώ με αυτά που λέει και γράφει μάς δίνει φύλλα, ενώ συστήθηκε με τον Κουφοντίνα που είναι καλεσμένος μεθαύριο στην «Ανατροπή».

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Ο Καραμολέγκος σκηνοθέτησε την απαγωγή του!

 

Το διασημότερο πρόσωπο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι ο αρτοβιομήχανος Μανώλης Καραμολέγκος, να μιλάει πώς τα κατάφερε στην απαγωγή του. Δεν υπάρχει δε Ελληνας που να μη λέει το ίδιο ακριβώς: «Να βάλουμε τον Καραμολέγκο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα».

 

Και τι άλλο να πει κανείς! Πέτυχε το ακατόρθωτο: να πάει τους απαγωγείς του στο αστυνομικό τμήμα με τη θέλησή τους. Ομως σήμερα αποκαλύπτουμε ότι όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη απάτη.

 

Το σχέδιο Καραμολέγκου, για τη δήθεν απαγωγή του, είναι σατανικό στη σύλληψή του και αποσκοπούσε στην τζάμπα διαφήμιση της εταιρείας του, που δεν πήγαινε καθόλου καλά.

 

Επειδή είναι πανέξυπνος, κατάλαβε ότι η υπόθεσή του θα γινόταν πρώτο θέμα, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί το τηλεοπτικό κύκλωμα. Επειδή είχαν σκάσει πολλά άλλα θέματα με επιφανείς επιχειρηματίες, ποντάρισε ότι τα κανάλια θα ήθελαν να «θάψουν» αυτά τα θέματα και να προβάλλουν το δικό του.

 

Εβαλε δυο-τρεις Ρωσοπόντιους υπαλλήλους του να τον απαγάγουν τάχα και έγινε το σόου όπως τα είχε προβλέψει ο Καραμολέγκος. Το όνομά του και η ιδιότητά του ακούστηκαν 12.345.000 φορές τουλάχιστον. Πού θα έβρισκε καλύτερη διαφήμιση για την «Καραμολέγκος»; Κάθε πολίτης και τηλεθεατής ξέρει πια για την ψίχα Καραμολέγκου και το ψωμί για τοστ, και ουρές στα καταστήματα που πουλάνε προϊόντα του για να προλάβουν να αγοράσουν.

 

Το κατάλαβαν το κόλπο οι αντίπαλοι αρτοβιομήχανοι, και για να αντιμετωπίσουν κάπως την κατάσταση από τη θύελλα Καραμολέγκου, αυτή τη βδομάδα θα έχουμε νέες απαγωγές αρτοβιομηχάνων και οικειοθελή παράδοση απαγωγέων στο Τμήμα.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

twitter παίδες Ελλήνων

 

ΑΝΤ ΣΑΜΑΡΑΣ @ farage

 

Μπράβο στον Φάρατζ. Ηταν ο πρώτος χθες που με συγχάρηκε για τη γιορτή μου και μου ευχήθηκε να ξεκουμπιστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. LOL LOL LOL LOL LOL!!!!!!!!!

 

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ @leyki_vdomada

 

Θα έχει τεράστια επιτυχία η «Λευκή Βδομάδα». Θα συμμετάσχουν παραπάνω από 17.000.000 μαθητές. #ti_den_katalavaineis

 

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ #free_kontominas

 

Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Κοντομηνάς. Ακόμα να την κοπανήσει να πάρουμε τα 5.000.000 της εγγύησης

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #Istanbul

 

Πάω από τώρα για μαλάκας της Χρονιάς. Μόνο εγώ θα την πληρώσω τελικά.

 

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @mesa_se_ola

 

Πάνε καλά οι πρωτιές δημοσκοπήσεις. Η «Κίνηση των 58», πιάνει τουλάχιστον 0,58%.

 

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @kammenos

 

Εγώ θα συνεχίσω τις μεταμεσονύκτιες επισκέψεις μου στα νοσοκομεία, άσχετα αν από την τρομάρα τους χάθηκαν 1353 ασθενείς.

 

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @farage

 

Ζητάω συγγνώμη από τον κ. Κοντομηνά γιατί οι φυλακές που είχαμε δεν ήταν κατάλληλες να τον φιλοξενήσουν. Μέσα σε 100 μέρες θα δημιουργήσω φυλακές υψίστης πολυτελείας.

 

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ @faceboukakias65

 

Οχι, δια να μη λέτε. Ημουν ο πρώτος που έστειλε τηλεγραφικώς τις ευχές μου στον κ. Σαμαρά. Μα όμως να μην έχει λογαριασμό εις το φεϊσμπούκιον ο ηλεκτρονικώς αναλφάβητος; #psofos

 

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @kokkino_xali

 

Μα γιατί δεν απονέμεται Οσκαρ μαλακίας; Απαράδεκτο! Ελεος. Σίγουρο το ’χαμε.

 

Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ @provoTT

 

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά έπεσα από τα σύννεφα με τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου. Βρε τι γίνεται στον κόσμο! Ντροπή!

 

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @ farage

 

Στην ελληνική Βουλή κάθομαι στραβοχυμένος και όπως θέλω. Στο Ευρωκοινοβούλιο ε; Ευθυτενής και κότα

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top